Χαμός στα H&M με την φούστα σε σχήμα καμπάνας

Εσύ θα την αγόραζες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στα H&M με την φούστα σε σχήμα καμπάνας

Χαμός επικρατεί για αυτή την φούστα στα καταστήματα των H&M. Είναι σε σχήμα καμπάνα ή σχήμα κουδουνιού όπως το λένε πολλοί και θα πάθεις πλάκα μόλις την δεις. Ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες που αγαπούν το πιο κομψό και σικάτο look για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ένα από τα πρώτα στυλ της φούστας ήταν η φούστα καμπάνας. Στο XVI αιώνα στην Ισπανία, οι μοντέρνες γυναίκες άρχισαν να φορούν χνουδωτά φορέματα στο toe, που έμοιαζα με ένα κουδούνι. Η βάση της φούστας ενός τέτοιου φορέματος τότε ήταν ένα μεταλλικό κορσέ. Με την πάροδο του χρόνου, οι κορσέδες αντικατέστησαν τις φούστες με μεγάλο αριθμό στρώσεων.

Σήμερα, οι φούστες αυτές έχουν έρθει πάλι στην μόδα και σου βρήκα την πιο εντυπωσιακή που θα βρεις, στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Βγαίνει σε δυο διαφορετικά χρώματα, σε μαύρο και κόκκινο και είναι πολύ στιλάτη και σικάτη. Μάλιστα, εκτός από σχήμα καμπάνας είμαι σε συνδυασμό και με το σχήμα paper bag (σακούλας)

Bell-shaped paper bag skirt - Κοστίζει 29,99€

H&M φούστα σχήμα κουδουνιού

Μπορείς να την συνδυάσεις και με αυτή την απίστευτη τσάντα επίσης των H&M της οποίας η τιμή έχει πέσει στα 10€ κάτω.

Το κατάλληλο σχήμα καμπάνας σε φούστα για το σώμα σου

Τα κορίτσια που επιθυμούν να πειραματιστούν με το δικό τους στυλ θα εκτιμήσουν όλες τις δυνατότητες που μπορεί να τους δώσει μια φούστα σε σχήμα καμπάνας.

Θα βοηθήσει να δώσεις οπτικά το σχήμα μια σαγηνευτικής μορφής κλεψύδρας, στενεύοντας τη μέση και κρύβοντας τους γοφούς. Αλλά ακόμη και για εκείνους με ένα ελαφρώς φαρδιά περιφέρεια, η καμπάνα είναι επίσης εγγεγραμμένη - πίσω από το ογκώδες ύφασμα και τα ελαττώματα στους γλουτούς δεν θα είναι τόσο αισθητά.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα μοσχάρια και οι αστραγάλοι πρέπει να είναι ακόμα λεπτά και το μήκος του προϊόντος δεν πρέπει να ξεπερνά το γόνατο. Σε αυτό το ύφος θα είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια ευρεία ζώνη - εστιάζει την προσοχή στη μέση, κάνοντας τη συνολική εμφάνιση πολύ πιο αναλογική.

TAGS