H&M: Το φούξια φόρεμα που θα σε τρελάνει - Κοστίζει μόνο 9.99 ευρώ

Θεϊκό χρώμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H&M: Το φούξια φόρεμα που θα σε τρελάνει - Κοστίζει μόνο 9.99 ευρώ

Τα H&M έχουν φέρει τις νέες τους παραλαβές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και είναι σκέτη τρέλα. Ειδικότερα εμείς σήμερα σου βρήκαμε ένα φούξια φόρεμα το οποίο εκτός από το είναι σε πραγματικά θεϊκό χρώμα, έχει και σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 9.99 €!

Μπορεί να έχουμε πανδημία και να μην βγαίνουμε πολύ έξω αλλά το καλοκαίρι είναι κοντά, ενώ η Άνοιξη έχει ήδη μπει και τι καλύτερο από το να κάνουμε μερικές αγορές για τις ζεστές αυτές ημέρες που έρχονται; Σου έχουμε βρει στα Η&Μ ένα φόρεμα σε τρελό χρώμα που είναι ικανό να σου αλλάξει όλη την διάθεση.

Γιατί; Γιατί είναι φούξια! Αν θες να ξεχωρίσεις σίγουρα μπορείς να το κάνεις με αυτό το ρούχο. Εκτός αυτού έχει μια ρομαντική διάθεση καθώς είναι από τούλι. Έχει επίσης κοντό φουσκωτό μανικάκι, που φέτος είναι πολύ της μόδας ενώ το μήκος του είναι πολύ βολικό καθώς αν και μίνι είναι αρκετά μακρύ για να νιώθεις άνετα.

Smocked mesh dress

9,99 €

H&M φούξια φόρεμα

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ

Πώς να συνδυάσεις το φούξια φόρεμα από τα H&M; - Φυσικά με ασορτί παπούτσια!

Η μονοχρωμία είναι must φέτος και τα Η&Μ σου έχουν μια μεγάλη συλλογή από πέδιλα αλλά και από σανδάλια. Εμείς βρήκαμε ένα ζευγάρι φούξια παπούτσια που πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει τέλεια με το φόρεμα που σου προτείναμε.

Μάλιστα είναι και αυτά σε σούπερ τιμή καθώς κοστίζουν μόλις 14,99. Εμείς σου δείχνουμε το ροζ χρώμα, ωστόσο να ξέρεις ότι τα καταστήματα το διαθέτουν και σε μαύρο χρώμα, το οποίο επίσης θα ταιριάζει πολύ. Ωστόσο τα H&M έχουν και μεγάλη ποικιλία φέτος σε αξεσουάρ για την Άνοιξη. Σου έχουμε βρει ένα κολιέ τοπ!

Block-heeled sandals

14,99 €

φούξια πέδιλα H&M

Μπορείς να τα βρεις απευθείας εδώ.

TAGS