Νούμερο 1 trends τα κολιέ για την Άνοιξη - Σου βρήκαμε τα top στα H&M

Για όλες τις περιστάσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Νούμερο 1 trends τα κολιέ για την Άνοιξη - Σου βρήκαμε τα top στα H&M

Ψάχνεις να βρεις τον τρόπο για να λάμψεις στις εμφανίσεις σου; Αν ναι σου έχουμε τα νούμερο 1 trends σε κολιέ για την Άνοιξη που δεν θα πρέπει να χάσεις. Έχουμε αναλυτικά τα top που βρήκαμε στα H&M και πρέπει να μπουν στην καθημερινότητά σου σύντομα.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, τα συγκεκριμένα είναι τόσο χαριτωμένα και trendy, αλλά συγχρόνως θηλυκά, που δεν θα θες να τα βγάλεις από πάνω σου. Και τι καλύτερο από το να αποκτάς στυλ, ενώ παραμένεις κομψή;

Τα ιδιαίτερα κομμάτια μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και σε ένα απλό outfit. Κάτι που θα κάνεις και εσύ με τα συγκεκριμένα αξεσουάρ.

Ας δούμε αναλυτικά τα νούμερο 1 trends σε κολιέ για την Άνοιξη - Τα πιο top στα H&M

H&M κολιέ αλυσίδα
H&M κολιέ κοχύλια
H&M κολιέ

Κάνε τα δικά σου εδώ, ενώ τσέκαρε και άλλα που θα ταιριάζουν στο δικό σου στυλ. Δες εδώ και το τέλειο paper bag τζιν

Έκτακτη ανακοίνωση από τα H&M

Έκτακτη ανακοίνωση έχουμε από τα H&M, εν μέσω πανδημίας, καθώς η CEO του ομίλου Helena Helmersson ήρθε σε επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, και ξεκινά άμεσα την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως.

TAGS