Massimo Dutti: Με αυτό το γυναικείο κουστούμι θα μοιάζεις με star

Είναι σε προσφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Massimo Dutti: Με αυτό το γυναικείο κουστούμι θα μοιάζεις με star

Τα Massimo Dutti έχουν προσφορές σε πολλά από τα ρούχα τους και εμείς διαλέξαμε να σου δείξουμε ένα ονειρικό γυναικείο κουστούμι που θα σε κάνει να μοιάζεις με star του σινεμά. Είναι από εκείνα τα look που βλέπουμε στις ταινίες, ωστόσο είναι απλώς ένα κουστούμι και μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ.

Το χρώμα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το συγκεκριμένο ρούχο που διαλέξαμε σήμερα να σου δείξουμε εδώ στο Youweekly είναι λες και βγήκε από το Hollywood. Πρόκειται για ένα γυναικείο κουστούμι σε μουσταρδί χρώμα το οποίο μας τρέλανε και θα σε τρελάνει και εσένα.

Τόσο το σακάκι του, όσο και το παντελόνι του είναι σε προσφορά, όποτε είναι μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσεις, ενώ τα κομμάτια διατίθενται από το γνωστό κατάστημα ξεχωριστά, άρα μπορείς να πάρεις μόνο το ένα, αν πιστεύεις ότι αυτό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Γίνε μια star με το γυναικείο κουστούμι από τα Massimo Dutti που είναι σε προσφορά

ΣΑΚΑΚΙ ΣΕ ΟΨΗ ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ

Από 149.00 τώρα € 89.95 €

κίτρινο σακάκι Massimo Dutti

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ

Πρόκειται για ένα ψεύτικο κρουαζέ σε γραμμή slim ενώ έχει γιακά με μυτερό πέτο αλλά και κουμπιά μπροστά. Ακόμα διαθέτει τσέπες στα πλάγια ενώ είναι φαρδύ. Στο πίσω μέρος έχει άνοιγμα για να είναι πιο άνετο και να μην τσαλακώνεται όταν κάθεστε αλλά φυσικά και εσωτερική φόδρα.

ΙΣΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΛΙΝΟ

Από 79.95 € τώρα μόνο 49.95 €

Massimo Dutti παντελόνι από κουστούμι

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ

Είναι λινό και σε ίσιο γραμμή και αποτελεί το σύνολο του σακακιού που σας δείξαμε παραπάνω. Θα το βρείτε και αυτό σε προσφορά με την τιμή του να είναι πλέον κάτω από 50€.

Το σύνολο έχει κάτι από τα 70s και θυμίζει πολύ ρούχα που θα έβλεπες και σε ταινία, ωστόσο είναι πολύ κομψό αλλά και πρακτικό με το χρώμα του να του δίνει την δυνατότητα να φορεθεί πολλές ώρες. Αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σου έχουμε ωστόσο και ένα φόρεμα από το ίδιο κατάστημα.