Θα μοιάζεις με βασίλισσα στο σπίτι με αυτές τις ρόμπες από τα Oysho

Στιλάτες και στην καραντίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μοιάζεις με βασίλισσα στο σπίτι με αυτές τις ρόμπες από τα Oysho

Θες να μοιάζεις σαν μια βασίλισσα ακόμα και όταν είσαι μέσα στο σπίτι; Τα Oysho έχουν καταπληκτικές ρόμπες σε όμορφα χρώματα, ενώ η μια που σου βρήκαμε είναι και σε προσφορά.

Τι και αν είμαστε σε αυτο-καραντίνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι και μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες ακόμα και μέσα στον χώρο μας. Ίσα, ίσα που το να φοράμε πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες τονώνει και την ψυχική μας ευχαρίστηση.

Έτσι και εμείς τώρα που έχει μπει η Άνοιξη και είμαστε στο μεταίχμιο ακόμα μεταξύ του να φορέσεις κάτι αλλά να μην είσαι και με το τιραντάκι σου προτείνουμε δύο ρόμπες από τα Oysho, τις οποίες βρήκαμε εξαιρετικές.

Οι ρόμπες από τα Oysho που θα σε κάνουν να νιώσεις βασίλισσα

Η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 40€ ενώ η μία από τις επιλογές που σου δίνουμε είναι και σε προσφορά. Η μία επιλογή είναι σε εκρού χρώμα και κάνει κόκκινα νερά που ζωηρεύουν περισσότερο την απόχρωση που έχει.

Μάλιστα τα Oysho έχουν και πιτζάμες στο ίδιο print αλλά φυσικά και το ασορτί νυχτικό που ταιριάζει με την ρόμπα που θα δείτε στις φωτογραφίες. Η δεύτερη επιλογή είναι σε ένα πιο ρομαντικό χρώμα, καθώς είναι θαλασσί ενώ έχει και λεπτομέρεια από δαντέλα. Να πούμε βέβαια ότι έχουν και καταπληκτικές τουνίκ και σου έχουμε βρει μια που θα σε κάνει να μοιάζεις με star του Hollywod.

Η δεύτερη ρόμπα που θα δεις είναι σατέν και το χρώμα της είναι ονειρεμένο. Επίσης είναι παστέλ που γενικά είναι της μόδας για την Άνοιξη που διανύουμε.

Κόκκινη ινδική ρόμπα

Από 35.99 τώρα € 25.99 €

Αναφ. 0700/188

κόκκινη ρόμπα από Oysho

ρόμπα από Oysho

Ρόμπα σατέν με δαντέλα

29.99 €

Αναφ. 0791/204

γαλάζια ρόμπα από Oysho

Oysho γαλάζια ρόμπα

Μπορείς να την βρεις απευθείας εδώ.

TAGS