Με αυτό το blazer από τα Massimo Dutti θα μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ

Κλασσικό και στυλάτο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτό το blazer από τα Massimo Dutti θα μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ

Με αυτό το blazer από τα Massimo Dutti θα μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ. Κλασσικό και στυλάτο είναι ότι πρέπει για το γραφείο, τις βόλτες σου το καλοκαίρι, ακόμα και ένα κάλεσμα, η μία βάπτιση και έναν γάμο που μπορείς να το φορέσεις.

Τα σακάκια είναι πάντα της μόδας τόσο τον χειμώνα αλλά συνεχίζουν να είναι και την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα μα πολύ σικ, διαφέρουν από ένα απλό πανωφόρι και φοριούνται εύκολα πάντα και παντού ενώ το λευκό είναι μια τάση που σίγουρα αξίζεις να δοκιμάσεις.

Τόσο σε βραδινές εμφανίσεις όσο και σε πρωινές, με αυτό το σακάκι από τα Massimo Dutti και τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων μπορείς σίγουρα να κυκλοφορήσεις εκεί έξω και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Δες εδώ τα δερμάτινα πέδιλα που είναι σε προσφορά

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

79.95 €

 Massimo Dutti σακάκι

Ref. 5043/943

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, με κλείσιμο με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κόπιτσες, δύο πλαϊνές τσέπες και θηλιές για τη ζώνη.

Θα το βρεις εδώ

Γενικές συμβουλές για να φορέσετε το σακάκι σας

  • Επιλέξτε το σωστό μέγεθος στο σακάκι. Αν είναι πολύ μεγάλο, θα προσθέτει πόντους, ενώ αν είναι πολύ μικρό, θα σας δυσκολέψει στις κινήσεις και δεν θα δείχνει κολακευτικό. Τα κουμπιά, εφόσον υπάρχουν, θα πρέπει να κουμπώνουν άνετα και τα μανίκια να μην είναι ούτε κοντά ούτε μακριά.
  • Το σακάκι έχει όγκο, οπότε φροντίστε να το συνδυάσετε με κάτι εφαρμοστό από κάτω για να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία στο σύνολο. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε στενό – εφαρμοστό παντελόνι, κολάν, skinny jean ή pencil φούστα. Αν όμως θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα ή φούστα σε Α γραμμή που ανοίγει στο κάτω μέρος, φροντίστε να το συνδυάσετε με ένα στενό μεσάτο σακάκι, κατά προτίμηση κοντό. Το μακρύ σακάκι σε αυτή την περίπτωση θα δείχνει πολύ άχαρο.
  • Ο ιδανικός συνδυασμός με σακάκι είναι μια εφαρμοστή μπλούζα ή ένα θηλυκό τοπ. Έτσι θα εξισορροπήσετε την εικόνα σας και θα δημιουργήσετε ένα κομψό και στυλάτο σύνολο με blazer. Αν βέβαια επιθυμείτε ένα επαγγελματικό look, μπορείτε να φορέσετε λευκό πουκάμισο ή οποιοδήποτε χρώμα θέλετε από μέσα. Ο γιακάς και τα κουμπιά του πουκαμίσου θα κάνουν το σύνολο πολύ chic και business style.