Στα best seller αυτό το τζιν μπουφάν των Bershka - Είναι τώρα σε προσφορά

Κοστίζει μόνο 15 ευρώ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα best seller αυτό το τζιν μπουφάν των Bershka - Είναι τώρα σε προσφορά

Στα best seller αυτό το τζιν μπουφάν των Bershka, είναι τώρα σε προσφορά και θα το βρεις με μόνο 15€. Είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, αλλά ακόμα και μια πιο βραδινή αλλά όχι τόσο καλή περίσταση μπορεί να σε σώσει.

Το τζιν τζάκετ είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ του καλοκαιριού και της Άνοιξης. Άνετο και καθημερινό το φοράς και κλέβεις τις εντυπώσεις εκεί έξω όπως και να το συνδυάσεις.

Μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ σε μια πιο απλή περίσταση όπως μια έξοδος. Εμείς βρήκαμε στα Bershka αυτό που είναι σχεδόν sold out και πραγματικά το λατρέψαμε. Δείτε και αυτό το leather jacket που είναι σε προσφορά

Τζιν μπουφάν oversize

15.59 €

Bershka τζιν τζάκετ

Τζάκετ ντένιμ oversize με γιακά με πέτα και μακριά μανίκια με μανσέτες με κουμπιά. Δύο τσέπες στο στήθος με καπάκι και δύο τσέπες στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά.

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το τζιν μπουφάν σου

  • Συνδύασέ το με πολύ έντονα prints. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι προσφέρεται για κάτι τέτοιο και μην ξεχνάς ότι πάντα όλα τα «κραυγαλέα» σχέδια, χρειάζονται μια διαχρονική νότα για δώσουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Ένα διαχρονικό nude μανικιούρ ή μακιγιάζ είναι το τέλειο συμπλήρωμα.
  • Φόρεσέ το με σουέντ. Έχουμε πει πολλές φορές ότι φέτος το καλοκαίρι αυτό είναι το υλικό που –μετά το denim- κάνει την παρουσία του πολύ έντονη. Φόρεσε λοιπόν ένα σουέντ σορτς, συνδύασέ το με λευκό t-shirt και lace up σανδάλια, ολοκλήρωσε με denim jacket και είσαι έτοιμη
  • Ολοκλήρωσε με το denim μπουφάν σου ένα πιο αυστηρό ντύσιμο, συνδυάζοντάς το με κλασικό πουκάμισο. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το φορέσεις στο γραφείο ή σε κάποια υποχρέωση που πρέπει να είσαι «καθώς πρέπει» χωρίς όμως να ξεφεύγεις από το νεαρό της ηλικίας σου. Ένα κλασικό eyeliner look στα μάτια και ένα ροζ κραγιόν στα χείλη αρκούν για να ολοκληρώσουν το look σου
TAGS