Προσφορές από τα Stradivarius: Μοναδική φούστα κάτω από 30 ευρώ

Θα την αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Προσφορές από τα Stradivarius: Μοναδική φούστα κάτω από 30 ευρώ

Θα πάθεις πλάκα και με τα ρούχα, αλλά και με τις τιμές που θα βρεις στα Stradivarius καθώς συνεχίζουν τις προσφορές τους και μας προσφέρουν κομμάτια σε τιμές θανάτου. Μάλιστα η φούστα που σου έχουμε βρει κοστίζει κάτω από τριάντα ευρώ και είναι μοναδική.

Τα print τα τελευταία χρόνια έχουν δει μεγάλη πέραση στην μόδα και όλο και περισσότερες γυναίκες να την επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Αν αυτές είναι πρωινές, είτε απογευματινές, ακόμη και βραδινές. Και συγκεκριμένα μιλάμε για το φλοράλ, που έχει κάνει δυναμικό comeback στην ντουλάπα μας.

Η συγκεκριμένη φούστα είναι στενή , βολική και άνετη να την φοράς το πρωί καθώς ταιριάζει με τα πάντα και είναι διαχρονική θα λέγαμε. Μην το σκέφτεσαι άλλο και τρέξε στο σάιτ να την αποκτήσεις, και να εντυπωσιάσεις τους πάντες μετά την καραντίνα.

Κάνε την δικιά σου εδώ. Αν είσαι extreme μπορείς να την συνδυάσεις με αυτά τα απίστευτα μποτάκια.

Πως να επιλέξεις την σωστή φούστα ανάλογα με το σχήμα στο σώμα σου

  • Οι ψηλές γυναίκες όσο περίεργο και να σας φανεί, το μίνι δεν τις κολακεύει, γιατί τα πόδια φαίνονται κυριολεκτικά σαν ξυλοπόδαρα. Οι ιδανικές φούστες για εκείνες είναι οι Midi που είναι παράλληλα και μοναδικά κομψές και οι maxi.
  • Αν έχετε σωματότυπο μήλο, δηλαδή, αν έχετε πολύ ωραία πόδια αλλά κιλάκια στην κοιλιά ή πιο ανοιχτή μέση, τότε θα επιλέγετε ψηλόμεσες φούστες που θα κρύβουν την κοιλιά. Επίσης, να αναζητάτε φούστες με λάστιχο, ώστε να μην υποχρεώνεστε λόγω της κοιλιάς να επιλέγετε μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που σας πηγαίνει ή να φοράτε φούστες που σας κάνουν να ασφυκτιάτε.
  • Όσες είστε απόλυτα λεπτές, αυτό που αποκαλούμε σανίδα, ευκαιρία να φορέσετε τις φούστες που θέλουν όλες: τις full midi skirts!
  • Αν έχετε καμπύλες στο κάτω μέρος του σώματος, δηλαδή ανήκετε στην κατηγορία «αχλάδι» τότε, πρέπει να επιλέγετε φούστες σε γραμμή Α.
  • Τέλος, αν οι γάμπες σας δεν είναι λεπτές, επιλέγουμε maxi φούστες και τον χειμώνα τις σετάρουμε με μπότες ενώ το καλοκαίρι με ψηλοτάκουνα πέδιλα.