Θες να γυμναστείς σπίτι και ψάχνεις το ιδανικό κολάν; - Στο έχουν τα H&M

Σε φιδίσιο μοτίβο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θες να γυμναστείς σπίτι και ψάχνεις το ιδανικό κολάν; - Στο έχουν τα H&M

Θες να γυμναστείς σπίτι τώρα που κάθεσαι μέσα λόγω της καραντίνας και ψάχνεις το ιδανικό κολάν; Μην ανησυχείς άλλο, καθώς στο έχουν τα H&M και σίγουρα θα μπορέσεις να το φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου μιας και έχει φιδίσιο μοτίβο που θα εντυπωσιάσει.

Σίγουρα η καραντίνα μπορεί να γίνει πολύ βαρετή, όχι όμως αν την εμπλουτίσεις με ένα σωρό ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα σε κάνουν να αλλάξεις διάθεση και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί.

Η γυμναστική είναι σίγουρα μία από αυτές τις δραστηριότητες και αν θέλεις να ακούσεις την άποψή μας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το κολάν από τα H&M.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του H&M πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την τσάντα που βρίσκεται σε έκπτωση!

H&M κολάν

Είναι άνετα και έχουν μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια, αλλά και σε χρώματα, και μεγέθη, ακόμα και μήκη αν το προτιμάς μακρύ ή πιο κοντό. Εμείς σου βρήκαμε ένα από τα πιο hot κομμάτια.

Στο γυμναστήριο τρέχεις, ιδρώνεις και δεν θέλεις να έχεις στο νου σου το τι θα φορέσεις και αν θα είναι οκ ή αν θα καλύψει τα επίμαχα σημεία σωστά, (μιλώντας για τα μπουστάκια).

Λοιπόν μην αγχώνεσαι άλλο σου έχουμε τρόπο να εντυπωσιάσεις με αυτό το καταπληκτικό κολάν. Είναι από τη νέα συλλογή και κάνει ήδη πάταγο σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, με τις αθλήτριες influencers να το προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Άλλαξε το στυλ σου με τα H&M, λέγοντας "ναι" στο κολάν

Τι πρέπει να προσέξεις όταν φοράς κολάν. Είναι μεν ένα εύκολο ρούχο, ωστόσο κρύβει και μερικές παγίδες, τις οποίες πρέπει να προσέξεις και εσύ.

Πες "όχι" στον συνδυασμό με τα βραδινά tops, σε ψηλοτάκουνα παπούτσια και σαγιονάρες,στα cropped tops και στα φορέματα ή τις φούστες.

Πες "ναι" στο πιο cool jacket που διαθέτεις, σε sneakers, loafers και φλατ μποτάκια, στο να προσθέσεις ένα jacket πάνω από το cropped top σου και σε ένα oversized πουλόβερ ή φούτερ.

TAGS