Αυτό το fashion item των Massimo Dutti ξεπουλάει σαν τρελό

Θα πετύχεις το απόλυτο look

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το fashion item των Massimo Dutti ξεπουλάει σαν τρελό

Αυτό το fashion item των Massimo Dutti ξεπουλάει σαν τρελό. Είναι ένα από τα κατάλληλα ρούχα για να πετύχεις το ανδρόγυνο look που τόσο σου αρέσει ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι και να εντυπωσιάσεις στο γραφείο.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.Δες εδώ τα δερμάτινα πέδιλα που είναι σε προσφορά

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» item! Εμείς σου βρήκαμε αυτή τη βερμούδα από τα Massimo Dutti που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΠΟ 100% ΛΙΝΟ

69.95 €

Massimo Dutti

Βερμούδα από 100% λινό ύφασμα. Γραμμή εβαζέ, κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κουμπί, δύο πλαϊνές τσέπες, δύο ρελιαστές τσέπες με κουμπί στο πίσω μέρος και θηλιές για τη ζώνη. Πορτογαλικής ραφής.

Θα το βρεις εδώ

Πώς θα πετύχεις το απόλυτο ανδρόγυνο look

  • Το κλασσικό , αλλά πάντα σικάτο μαύρο κοστούμι! Μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και να σας βγάλει ασπροπρόσωπες!
  • Το εντυπωσιακό Λευκό κοστούμι! Με ένα total white look, πάντα κλέβεις τις εντυπώσεις και φυσικά το λευκό χρώμα αποτελεί must
  • Ποιος δεν έχει λατρέψει την τάση με τα ριγέ σακάκια συνδιασμένα με τα αντίστοιχα ριγέ παντελόνια τους ,τα οποία θυμίζουν καθαρά το ντύσιμο των ανδρών. Εγώ προσωπικά το αγαπώ για κάθε περίσταση!
  • Μια ενδιαφέρον προσέγγιση είναι και στο ύφασμα του κοστουμιού! Πολύ καλές επιλογές για να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα είναι το σατέν ή μετάξι το λεγόμενο pajama suit , καθώς και το βελούδο! Και τα δύο αυτά υφάσματα πέρα από το ότι είναι τάσεις την φετινής μόδας ,αποπνέουν και μια αίσθηση πολυτέλειας!