Σοκ με αυτό το εμπριμέ φόρεμα των Zara - Πας και σε γάμο!

Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με αυτό το εμπριμέ φόρεμα των Zara - Πας και σε γάμο!

Σοκ με αυτό το εμπριμέ φόρεμα των Zara. Θα μπορείς να το φοράς το καλοκαίρι ακόμα και σε γάμο, αλλά και σε μια απλή βραδινή έξοδο. Είναι στο πιο ωραίο σχέδιο αλλά, έχει ακόμα και ζώνη για να δένει στη μέση όταν το φοράς.

Το εμπριμέ είναι χωρίς αμφιβολία το print του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Τώρα λοιπόν που έχουμε χρόνο βρήκαμε ένα τέτοιο φόρεμα στο eshop των Zara και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Δες και το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

59,95 EUR

Zara φόρεμα

ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙ - 2726/206

Φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Απλικέ συνδυασμένη ζώνη σε αντίθεση. Φόδρα. Λεπτομέρεια φιόγκος στο πίσω μέρος.

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το εμπριμέ φόρεμα σου

  • Αν δεν τολμάτε το floral print στα ρούχα, μπορείτε να επενδύσετε σε λουλουδάτα αξεσουάρ, όπως ένα μαντήλι, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτή η μικρή πινελιά μπορεί να απογειώσει ένα απλό ντύσιμο.
  • Η πιο εύκολη λύση για εντυπωσιακές total print εμφανίσεις είναι τα φλοράλ φορέματα. Αποτελούν από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο σύνολο που χρειάζονται μόνο μερικά μονόχρωμα αξεσουάρ που ταιριάζουν στους χρωματισμούς τους.
  • Υιοθετήσετε το φλοράλ επιλέγοντας ένα μόνο κομμάτι για το σύνολο σας και ολοκληρώστε το με μονόχρωμα ρούχα που ταιριάζουν χρωματικά με το εμπριμέ αυτό μοτίβο. Έτσι διατηρείτε μια ισορροπία και αποφεύγετε τις υπερβολές.
  • Μπορείτε να κάνετε φλοράλ συνδυασμούς ρούχων με το ίδιο εμπριμέ μοτίβο ή με διαφορετικά που όμως ταιριάζουν μεταξύ τους σε αποχρώσεις και στυλ. Πρόκειται για ένα ντύσιμο που επιλέγουν πολύ οι fashionistas.
  • Αν δημιουργήσετε ένα total floral look, φροντίστε τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ και γενικότερα το υπόλοιπο σύνολο σας να είναι σε ουδέτερους και ήπιους τόνους.
  • Εξίσου εντυπωσιακοί συνδυασμοί για φλοράλ ρούχα είναι και αυτοί με τα πουά, καρό ή ριγέ κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Αυτή όμως η επιλογή θέλει προσοχή προκειμένου να μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολής.
TAGS