Απίστευτη κόκκινη φόρμα στα Pull&Bear - Θα είσαι σαν την Τόκιο από το La Casa de Papel

Πάρε και την μάσκα και θα είστε ίδιες

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Απίστευτη κόκκινη φόρμα στα Pull&Bear - Θα είσαι σαν την Τόκιο από το La Casa de Papel

Είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που βλέπουν ασταμάτητα La Casa de Papel αυτές τις μέρες; Αν ναι σου έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς τα Pull&Bear έχουν κάνει συνεργασία "φωτιά" με την Netflix και σου έχουν απίστευτη κόκκινη φόρμα που θα σε κάνει σαν την Τόκιο.

Το «La Casa de Papel» αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να μην ξεκολλούν από την οθόνη τους όταν κυκλοφορεί νέα σεζόν.

Και αυτό είναι κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να παραμείνει απαρατήρητο και στον χώρο της μόδας. Όπως έχει παρατηρηθεί, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τις απόκριες να ντυθούν όπως οι αγαπημένοι τους ληστές.

Τι θα έλεγες ωστόσο αν σου λέγαμε πως τώρα μπορείς να κάνεις δικιά σου την iconic στολή της συμμορίας και να την φοράς και καθημερινά αν θες στις βόλτες σου; Ναι καλά διάβασες.

Η Pull&Bear δημιούργησε μια αποκλειστική κολεξιόν που εμπνέεται από τη σειρά και τους εμβληματικούς της χαρακτήρες, η οποία έχει βγει ήδη προς πώληση.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Pull&Bear casa de papel

Η κολεξιόν εμπνέεται από την ατμόσφαιρα της σειράς και υιοθετεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως το λογότυπο της σειράς La Casa de Papel, τη μάσκα του ή το μυθικό “Bella Ciao”. Ακόμη, έρχεται γεμάτη με στοιχεία που κλείνουν το μάτι στον νέο κύκλο.

Στην αποκλειστική κολεξιόν θα βρεις μπλούζες και hoodies που καλύπτονται από picture prints, λογότυπα και λεπτομέρειες από την ιστορία. Ανάμεσα στα κομμάτια-κλειδιά βρίσκεται η μυθική τζιν κόκκινη ολόσωμη φόρμα, που είναι το πιο αναγνωρίσιμο κομμάτι, όχι μόνο για τους θαυμαστές της σειράς αλλά και για όλο τον κόσμο.

Ξεχωρίζουν, επίσης, τα τζιν bomber τζάκετ, οι μπλούζες και τα φούτερ. Τα looks της κολεξιόν ολοκληρώνονται με αξεσουάρ, κάλτσες, καπέλα, μια τσάντα tote και ένα νεσεσέρ.

Το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο χρώμα είναι οι πρωταγωνιστές της κολεξιόν Pull&Bear x La Casa de Papel, όπως και στην σειρά. Να αναφέρουμε ωστόσο και μια πρόσφατη είδηση για την «Ρακέλ» της σειράς, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Δείτε τι ανέφερε η ίδια για την κατάστασή της.

TAGS