Νέο trend στα Oysho - Αυτά είναι τα top μαγιό για το καλοκαίρι 2020

Θα τους μαγνητίσεις όλους στην παραλία

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Νέο trend στα Oysho - Αυτά είναι τα top μαγιό για το καλοκαίρι 2020

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί σας έχουμε το νέο trend στα Oysho που δεν πρέπει να χάσετε! Αυτά είναι τα top μαγιό για το καλοκαίρι 2020 που θα σας κάνουν βασίλισσες!

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και μπορεί τώρα μεν να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και να είμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας, θα έρθει όμως η στιγμή που θα βγούμε και θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας και στο καλοκαιράκι μας.

Και επειδή όλοι ψάχνουμε τρόπο να ξεχαστούμε τι καλύτερο από το να κοιτάς τα νέα trends και να ψωνίζεις κιόλας αν μπορείς. Εμείς βρήκαμε αυτό το μαγιό από τα Oysho και μας ξετρέλανε το ρετρό στυλ του. Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Τριγωνικό σουτιέν μπικίνι πουά

17.99 €

Oysho μαγιό

Περιγραφή

Τριγωνικό σουτιέν μπικίνι με αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στην πλάτη και ρυθμιζόμενες τιράντες. Σχέδιο ύφανσης και λευκό πουά σχέδιο.

Σύνθεση

Εξωτερικό: 96% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Φόδρα: 93% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Εσωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Θα το βρείτε εδώ

Σουτιέν μπικίνι με καρό vichy

19.99 €

Oysho μαγιό

Περιγραφή

Σουτιέν μπικίνι με αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Κλείσιμο στην πλάτη που ρυθμίζεται με κόμπο. Ντεκολτέ σε σχήμα V και λεπτομέρειες με βολάν. Ύφασμα seersucker και τύπωμα με μαύρα καρό vichy.

Σύνθεση

Εξωτερικό: 92% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 8% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Φόδρα: 93% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Εσωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Θα το βρείτε εδώ

Tα νέα trend στα μαγιό 2020 από τα Oysho

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν

TAGS