Στα Oysho θα βρεις τις πιο Ανοιξιάτικες πιτζάμες και σε τιμή σοκ

Τρέξε να τις προλάβεις πριν εξαντληθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Oysho θα βρεις τις πιο Ανοιξιάτικες πιτζάμες και σε τιμή σοκ

Ψάχνεις να βρεις τώρα που είσαι σε καραντίνα τις κατάλληλες πιτζάμες για να είσαι άνετη, όμορφη, αλλά και μέσα στην μόδα; Μην ξεχνάμε πως παρόλο που είμαστε κλεισμένες στο σπίτι, αυτό δεν πάει να πει πως θα αφήσουμε τον εαυτό μας και την εμφάνιση μας. Για αυτό σου προτείνω να αγοράσεις από τα Oysho τις πιο Ανοιξιάτικες οι οποίες είναι και σε τιμή σοκ.

Όλες μας θέλουμε την άνεση και την ζεστασιά μας και προτιμάμε ένα ζευγάρι πιτζάμες, άνετο και ζεστό που θα μπορέσει να μας δώσει αυτή την χουχουλιάρικη διάθεση που θέλουμε μέσα στο σπίτι μας. Την Άνοιξη ωστόσο, θέλουμε κάτι πιο αέρινο για να ταιριάζει με την εποχή.

Αυτές λοιπόν τις πιτζάμες θα τις βρεις στα Oysho. Βρίσκονται σε προσφορά. Το παντελόνι θα το βρεις μόνο με 12,99€, ενώ το πάνω μέρος με 17.99 €

Συνδύασε τις πιτζάμες σου με αυτές τις απίστευτες παντόφλες από το ίδιο κατάστημα.

Oysho πιτζάμες

Αν ωστόσο έχεις πιτζάμες - Στα Oysho θα βρεις και ρόμπες

Η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 40€ ενώ η μία από τις επιλογές που σου δίνουμε είναι και σε προσφορά. Η μία επιλογή είναι σε εκρού χρώμα και κάνει κόκκινα νερά που ζωηρεύουν περισσότερο την απόχρωση που έχει.

Μάλιστα τα Oysho έχουν και πιτζάμες στο ίδιο print αλλά φυσικά και το ασορτί νυχτικό που ταιριάζει με την ρόμπα που θα δείτε στις φωτογραφίες. Η δεύτερη επιλογή είναι σε ένα πιο ρομαντικό χρώμα, καθώς είναι θαλασσί ενώ έχει και λεπτομέρεια από δαντέλα. Να πούμε βέβαια ότι έχουν και καταπληκτικές τουνίκ και σου έχουμε βρει μια που θα σε κάνει να μοιάζεις με star του Hollywod.

Η δεύτερη ρόμπα που θα δεις είναι σατέν και το χρώμα της είναι ονειρεμένο. Επίσης είναι παστέλ που γενικά είναι της μόδας για την Άνοιξη που διανύουμε.

Κόκκινη ινδική ρόμπα

Από 35.99 τώρα € 25.99 €

Αναφ. 0700/188

Oysho κόκκινη ρόμπα

Oysho ρόμπα

Ρόμπα σατέν με δαντέλα

29.99 €

Αναφ. 0791/204

Oysho γαλάζια ρόμπα μπροστά

Oysho γαλάζια ρόμπα

Μπορείς να την βρεις απευθείας εδώ.

TAGS