Στα Pull&Bear θα πάθεις εμμονή με τα 3 τσαντάκια που βρίσκονται σε έκπτωση

Θα τα αγοράσεις σίγουρα και τα τρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Pull&Bear θα πάθεις εμμονή με τα 3 τσαντάκια που βρίσκονται σε έκπτωση

Στα Pull&Bear στην συλλογή με τις τσάντες θα βρεις 3 βολικά και στιλάτα τσαντάκια με τα οποία θα πάθεις εμμονή με το που τα δεις. Επίσης, βρίσκονται σε έκπτωση κάτι που κάνει ακόμη πιο εύκολο να τα αγοράσεις και τα 3 και να τα προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή.

Το κατάλληλο σύνολο για την έξοδο σου, από την πρωινή έως και την βραδινή πρέπει να ολοκληρωθεί με την κατάλληλη τσάντα. Γιατί μην ξεχνάμε πως ένα τέλειο look πρέπει να δημιουργηθεί προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες. Και ποιες είναι αυτές; Τα αξεσουάρ.

Για αυτό το λόγο λοιπόν σου βρήκα τρία τσαντάκια στα Pull&Bear που μπορείς να αγοράσεις και διαδικτυακά με λίγα μόνο κλικ, αλλά και σε απίστευτες τιμές, αφού βρίσκονται σε έκπτωση. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες τσάντες δεν χρειάζεται να φορεθούν μόνο Χειμώνα ή Καλοκαίρι, αλλά όλες τις εποχές

Μαύρη τσάντα χιαστί με τρουκ

Περιγραφή

Τσάντα χιαστί σε μαύρο χρώμα με μεταλλιζέ τρουκ και λεπτομέρεια με μπροστινή τσέπη. Ασορτί μακριά λουριά.

Μαύρη τσάντα χιαστί με τρουκ

Μαύρο τετράγωνο τσαντάκι μέσης

Περιγραφή

Γυναικεία τσάντα σε στυλ τσαντάκι μέσης σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρεια με δύο εξωτερικές τσέπες και κλείσιμο με ασημί φερμουάρ.

Μαύρο τετράγωνο τσαντάκι μέσης

Μίνι καφέ τσάντα χιαστί με φιόγκο

Περιγραφή

Καφέ τσάντα χιαστί σε μικρό μέγεθος με λεπτομέρεια φιόγκο και μακρύ λουρί.

Μίνι καφέ τσάντα χιαστί με φιόγκο

Μάλιστα τα Pull&Bear έχουν και sneakers σε σούπερ τιμή που θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου χωρίς να χαλάσεις καν πάνω από 50€. Μπορείς να τα δεις εδώ.

Πως να διαλέξετε τσάντα ανάλογα το ύψος και το σώμα σας

Για πιο μικροκαμωμένες γυναίκες:

Για παράδειγμα οι μικρές τσάντες οι οποίες είναι και χιαστί και το μήκος τους είναι μέχρι και το ύψος των γοφών, δείχνουν ένα σώμα πιο καμπυλωτό.

Για το βράδυ να προτιμάτε τις μικρές τσάντες αλλά πολύ σικάτη είναι και η τσάντα φάκελος η λεγόμενη clutch τσάντα. Οι μεγάλες τσάντες ώμου έχουν φύγει από τη μόδα πλέον. Πολλές φορές βλέπω στο δρόμο γυναίκες να κρατάνε τόσο μεγάλες τσάντες ώμου και παρατηρώ πραγματικά ότι μπορεί μία λάθος επιλογή να χαλάσει όλο το στιλ μιας γυναίκας.

Γι αυτό και ξανά λέω λοιπόν, η υπερβολή πλέον έχει φύγει από τη μόδα. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος σε μία γυναίκα είναι το στιλ και ένα ολοκληρωμένο στιλ πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει και τι..; Μία σικάτη τσάντα φίλες μου.

Ποιες τσάντες ταιριάζουν σε ψηλές γυναίκες

Σε εσάς που είστε ψηλόλιγνες γυναίκες αυτό που θα σας κολάκευε και θα σας έφερνε σε αρμονία με το όμορφο ανάστημα σας είναι οι γυναικείες τσάντες με μακριές λαβές, οι λεγόμενες tote τσάντες. Επίσης, και οι μεγάλες τσάντες boho style ταιριάζουν σε μια ψηλή γυναίκα.

Αυτές που θα πρέπει να αποφύγετε είναι οι μικρές και οι στενόμακρες τσάντες. Δεν είναι ωραίο να διαθέτετε το ύψος και να σας χαλάει όλο σας το στιλ μία λάθος επιλογή.

Εσείς που είστε ψηλές λοιπόν αγοράστε μια tote τσάντα και κοιτάχτηκε στο καθρέφτη, είμαι σίγουρη ότι θα κοιτιέστε για ώρες, προφανώς και ξέρω το γιατί, το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

Τσάντες για γυναίκες με μεσογειακές καμπύλες

Εσάς με τις όμορφες μεσογειακές καμπύλες σας προτείνω τις τσάντες γιατρού ή αλλιώς doctor τσάντες ή μία τσάντα πολύχρωμη μεσαίου μεγέθους θα ήταν ιδανική. Δε θα πρότεινα όμως, τις τσάντες ώμου με μακρύ λουράκι που φτάνουν μέχρι τους μηρούς γιατί έτσι θα τονιστεί περισσότερο η συγκεκριμένη περιοχή.

TAGS