Η πιο εκκεντρική τσάντα των Zara - Την έχουν αγοράσει όλες οι fashion bloggers

Θα την λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η πιο εκκεντρική τσάντα των Zara - Την έχουν αγοράσει όλες οι fashion bloggers

Η πιο εκκεντρική τσάντα των Zara, είναι αυτή και την έχουν αγοράσει όλες οι fashion bloggers. Θα την λατρέψεις και θα την θέλεις και εσύ στη συλλογή σου σίγουρα. Μοντέρνα και βολική καθώς χωράει όλα σου τα απαραίτητα πράγματα.

Οι διάφανες τσάντες από βινύλιο είναι μια μόδα που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όλες οι fashion bloggers την λατρεύουν ενώ μπορείς να την φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

Η συγκεκριμένη που βρήκαμε στα Zara είναι μοδάτη. Είναι χιαστί και έχει πάνω της πέρλες, αλλά και μικρές τύπου μαργαρίτες. Δες εδώ και το φόρεμα από τα Zara που θα το φοράς ακόμα και σε γάμο

Η διαφάνεια από βινύλιο είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν και τη συναντάμε σε ρούχα και αξεσουάρ. Επιλέξτε simple κομμάτια και συνδυάστε τα με transparent vinyl τσάντα και παπούτσια σε κλασικές φόρμες για ένα chic αποτέλεσμα.

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ

29,95 EUR

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 6704/510

Zara τσάντα

Τσάντα χιαστί με συνδυασμό χρωμάτων. Σουρωτό εξωτερικό μέρος από διαφανές βινύλιο με λεπτομέρεια με λουλούδια από χαρτί με πέρλες. Μεταλλικό κούμπωμα σε χρυσαφί χρώμα. Αφαιρούμενο λουρί ώμου με αλυσίδα. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι με λεπτομέρεια με πέρλες.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 13 x 23 x 11 cm

Θα την βρεις εδώ

Οι τάσεις στις τσάντες για το 2020

Πλεκτές τσάντες με σχοινί, ψάθα, μαλλί, δέρμα ή χάντρες

Υλικά όπως το σχοινί και η ψάθα είναι πολύ χαρακτηριστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και στη δημιουργία των νέων σχεδίων της σεζόν.

Τσάντες με χερούλια από μπαμπού ή μεγάλες αλυσίδες

Η χρήση φυσικών υλικών και η οικολογική συνείδηση είχε μεγάλη επιρροή και στις τσάντες της σεζόν. Μια από τις χαρακτηριστικές προτάσεις είναι οι τσάντες με χερούλια από μπαμπού.

Οι πολλαπλές τσάντες παραμένουν στη μόδα

Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλείς, ωστόσο δεν είναι και πολύ πρακτικές, αφού χωρούν ελάχιστα. Για τον λόγο αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας επιμένουν στη χρήση των πολλαπλών τσαντών.

TAGS