Είσαι έγκυος; Το ροζ φόρεμα των H&M που πρέπει να αγοράσεις

Θα είσαι η πιο γλυκιά εγκυμονούσα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Είσαι έγκυος; Το ροζ φόρεμα των H&M που πρέπει να αγοράσεις

Είσαι έγκυος; Το ροζ φόρεμα των H&M που πρέπει να αγοράσεις και να είσαι άνετη, μοντέρνα αλλά και κομψή. Ενώ το χρώμα του σίγουρα θα σε κάνει μια από τις πιο χαριτωμένες εγκυμονούσες εκεί έξω.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή από πολλές απόψεις. Ωστόσο πρέπει να βρεις και να καταλήξεις και σε όμορφα ρούχα που θα είναι άνετα και βολικά και δεν θα ενοχλούν εσένα και το μωράκι σου.

Εμείς βρήκαμε στα H&Μ, αυτό το ροζ φόρεμα που είναι άκρως χαριτωμένο και σίγουρα θα σου αρέσει, ενώ είναι και σε αρκετά προσιτή τιμή.Μιας και θα βρεθείς στο online store του H&M πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την τσάντα που βρίσκεται σε έκπτωση!

MAMA V-neck dress

39,99 €

H&M φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Τι ρούχα πρέπει να φοράς στην εγκυμοσύνη σου

Χειμώνας- καλοκαίρι

φυσικά και η εποχή που θα χρειαστείς τα ρούχα εγκυμοσύνης, παίζει σπουδαίο ρόλο στην επιλογή fashion κομματιών αλλά όχι τόσο σπουδαίο όσο νομίζεις. Με άλλα λόγια, 4-5 είναι τα βασικά κομμάτια που χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς με μια μικρή διαφοροποίηση για τους χειμερινούς ή θερινούς μήνες.

Το τζιν

Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει το τζιν παντελόνι που εξ' αρχής με τις ορμονικές διαταραχές και τα πρηξίματα μπορεί να μην κλείνει/ κουμπώνει όπως πρέπει. Στο ίντερνετ θα βρεις πολλές ευρεσιτεχνίες τοποθετώντας λαστιχάκι ανάμεσα στο κούμπωμα και την θηλίτσα του για να επιμηκύνεις το χρόνο ζωής του αγαπημένου σου τζιν. Άλλες πάλι κοπέλες που το χέρι τους πιάνει από γαζωτική, ράβουν την βαμβακερή μπάσκα μόνες τους στο τζιν τους.

Το κολάν

Ένα μακρύ ή κάπρι κολάν εγκυμοσύνης είναι αρκετά οικονομικό, σούπερ άνετο και μπορείς να το φορέσεις/ πλύνεις άπειρες φορές μέχρι να γεννήσεις. Συνδυάζεται υπέρχοα με κάθε μπλουζάκι/ πουκάμισο ή πουκαμίσα και το βάζεις και στην prenatal yoga. Θα σου έλεγαν να πάρεις 2, ένα μπλε κι ένα μαύρο για κάθε fashion συνδυασμό.

Η σαλοπέτα

Τζιν ή υφασμάτινη, σε σορτς, παντελόνι ή φούστα, η σαλοπέτα αποτελεί το πιο cute κομμάτι για να αγκαλιάσεις ωραία την κοιλίτσα σου που μεγαλώνει. Ευτυχώς για εσένα, οι νέας γενιάς σαλοπέτες εγκυμοσύνης διαθέτουν κουμπάκια για να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι, όποτε θέλεις να φορέσεις το κάτω σαν κανονικό σορτς, παντελόνι ή φούστ

TAGS