Στη νέα συλλογή των H&M 2 μοναδικά φορέματα με λίγα χρήματα

Θα δώσει λιγότερα από 20 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη νέα συλλογή των H&M 2 μοναδικά φορέματα με λίγα χρήματα

Με την είσοδο της Άνοιξης είδαμε πολλά νέα κομμάτια να βγαίνουν στις νέες συλλογές οίκων μόδα και μεγάλη αλυσίδων. Στα H&M ωστόσο, κολλήσαμε στα κλασικά φορέματα που είναι για όλες τις ώρες της ημέρας. Παρακάτω θα δεις 2 που μπορείς να αγοράσεις με λίγα χρήματα.

Το να έχουμε στην ντουλάπα μας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα χωρίς περίεργα κοψίματα και σχέδια είναι το πιο σωστό που μπορούμε να κάνουμε. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα τα μας αξεσουάρ και παλτό, ενώ ανάλογα το μήκος και την γραμμή δεν είναι λίγες οι fashion bloggers που τα φοράνε και σαν μπλούζες ή προσθέτουν από πάνω ένα φούτερ ή πουλόβερ.

Εγώ κάνοντας μια έρευνα αγοράς στην διαδικτυακή πλατφόρμα των H&M σου βρήκα δυο μοναδικά φορέματα. Το ένα είναι κλασικό στενό, ενώ το άλλο είμαι με φουσκωτά μανίκια και κουμπιά στο μπροστινό τους μέρος. Και τα δυο είναι πολύ οικονομικά, καθώς το κάθε ένα κοστίζει κάτι λιγότερο από 20€.

Puff-sleeved cotton dress 19,99 €

Το συγκεκριμένο βγαίνει εκτός από μαύρο και σε λευκό χρώμα για τις πιο καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Ενώ είναι ότι πρέπει για το νησί μόλις βγούμε από την καραντίνα.

H&M μαύρο φόρεμα

Ribbed jersey dress - 9,99 €

Αυτό είναι ένα κλασικό μαύρο στενό φόρεμα με ράντες, το οποίο ,μπορείς να συνδυαστεί με πάρα πολλούς τρόπους αλλά και να φορεθεί με ότι παπούτσια εσύ θες.

H&M φορέματα

Πως να φορέσεις το μαύρο φόρεμα σου σαν αυτό των H&M

Πώς να φορέσεις το μαύρο φόρεμα σε club

Εάν έχεις εξαντλήσει όλα σου τα ρούχα, ήρθε η ώρα να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στο μαύρο σου φόρεμα! Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά, φόρεσε ένα κατακόκκινο κραγιόν, και ένα ζευγάρι ψηλά μαύρα μποτάκια. Συνδύασε το με ένα μικρό ασημένιο clutch τσαντάκι ή έναν φάκελο, και είσαι έτοιμη!

Συνδύασε το επίσης με μια από αυτές τις 3 απίστευτες τσάντες των H&M

Πώς να φορέσεις το μαύρο φόρεμα στο πρώτο ραντεβού

Φόρεσε το μαύρο φόρεμα μαζί με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή γόβες, αναλόγως το μέρος που έχετε ραντεβού. Ένα μικρό και διακριτικό αξεσουάρ, όπως ένα βραχιόλι είναι αυτό που λείπει. Μην κάνεις πολύ έντονο μακιγιάζ, και συνδύασε το ρούχο σου με ένα μεγάλο χαμόγελο

Πώς να φορέσεις το μαύρο φόρεμα στο γραφείο

Επέλεξε ένα με μήκος κοντά στο γόνατο. Ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες ή γόβες είναι το τέλειο παπούτσι για το γραφείο. Για να σπάσεις το μαύρο ντύσιμο, ένα μικρό φουλάρι σε μπλε ή καφέ αποχρώσεις, δεμένο γύρω από το λαιμό. Συνδύασε με ένα χρυσό ρολόι και ένα ζευγάρι πέρλες στα αυτιά.

Πώς να φορέσεις το μαύρο φόρεμα στη βόλτα

Η μια επιλογή είναι να φορέσεις τα μαύρο σου φόρεμα με ένα χρωματιστό καλσόν και μαύρες μπότες. Το χρωματιστό καλσόν είναι πάντα στη μόδα. Συνδύασε με μια μεγάλη τσάντα σε κοντινές αποχρώσεις και είσαι έτοιμη!

TAGS