Στα H&M αυτές οι 3 τσάντες θα δημιουργήσουν πανικό το καλοκαίρι

Τρέξε να τις αποκτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα H&M αυτές οι 3 τσάντες θα δημιουργήσουν πανικό το καλοκαίρι

Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις αυτές τις 3 τσάντας των H&M που είναι άκρως Καλοκαιρινές και πρέπει να τις αποκτήσεις και εσύ, αφού θα δημιουργήσουν πανικό την θερινή περίοδο. Είναι hot trends για φέτος και στις προτείνω ανεπιφύλαχτα. Θα γίνουν αγαπημένες σου.

Τι και αν είσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι σου λόγω κορωνοϊού; Κάνε τις αγορές σου διαδικτυακά και τα αγαπημένα σου κομμάτια θα έρθουν κατευθείαν στο σπίτι σου, χωρίς να τρέχεις σε ουρές. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως όλα τα καταστήματα επίσης, είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Εγώ σου βρήκα να πραγματοποιήσεις εάν θες τρεις αγορές που θα λατρέψεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις πιο hot τσάντες για φέτος το καλοκαίρι, οι οποίες μπορούν να φορεθούν άνετα και την άνοιξη. Ήδη ξεπουλάνε σαν τρελές, καθώς είναι από τα trends που έχουν αγαπηθεί.

Είναι και οι τρεις πολύ οικονομικές και διαφορετικές σε στιλ η κάθε μια!

Αυτές είναι οι τσάντες των H&M

Backpack - 24,99 €

Soft shoulder bag - 24,99 €

Mini handbag - 24,99 €

Άκρως καλοκαιρινές είναι και αυτές οι εσπαντρίγιες που θα φορεθούν επίσης πολύ. Είναι το κατάλληλο παπούτσι για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και την Άνοιξη, όταν έχει καλό και ηλιόλουστο καιρό.

Πως να διαλέξεις την κατάλληλη τσάντα;

Παρακάτω θα δει μερικούς από τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθήσεις και να έχεις πάντα στο νου σου για να διαλέξεις και να αγοράσεις την κατάλληλη τσάντα. Για να μην αγοράσεις κάποια που δεν θα σου χρειαστεί:

  • Ποια είναι η κατάλληλη τσάντα ανάλογα με τον προορισμό σας;
  • Επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα ανάλογα με το σκοπό του ταξιδιού σας.
  • Επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα ανάλογα με το μέσο μετακίνησής σας.
  • Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος της τσάντας ανάλογα με το χρόνο παραμονής
  • Πέρα από τη νέα σας τσάντα, θα έχετε και άλλες αποσκευές;
TAGS