Νούμερο 1 στα trends για το καλοκαίρι 2020 αυτό το κίτρινο BSB σακάκι

Εσύ θα το φορούσες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Νούμερο 1 στα trends για το καλοκαίρι 2020 αυτό το κίτρινο BSB σακάκι

Ετοιμάζεσαι από τώρα για τις εξόδους που θα κάνεις μετά την καραντίνα; Αν ναι, τότε σου έχουμε το νούμερο 1 κίτρινο σακάκι από τα BSB που είναι σε όλα τα "καυτά" trends για το καλοκαίρι του 2020.

Στα BSB λοιπόν υπάρχει το κατάλληλο σακάκι για τις ημέρες του καλοκαιριού, που μπορεί να χρειαστεί να φορέσεις κάτι πιο επίσημο. Πρέπει να το βάλεις στην ντουλάπα σου όπως και να χει, γιατί είναι ιδανικό και για την άνοιξη, καθώς όπως δείχνουν όλα το κίτρινο θα παραμείνει στην μόδα και του χρόνου.

Μιας και φέτος είμαστε όλοι μέσα λόγω καραντίνας, μπορεί να μην το φορέσεις ακόμα, ωστόσο μόλις βγούμε από τα σπίτια μας, θα είναι από τα πιο hot trends, το οποίο θα συζητάνε όλοι. Είναι στο κατάλληλο μήκος για να φορεθεί τόσο για πιο επίσημες εμφανίσεις, όσο και για πιο εκκεντρικές και νυχτερινές, ενώ η λεπτομέρεια που έχει στα κουμπιά του κάνει όλη την διαφορά.

Αυτό είναι το σακάκι νούμερο 1 στα trends για το καλοκαίρι 2020 από τα BSB

ΣΑΚΑΚΙ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

€99,00

BSB κίτρινο σακάκι

Σακάκι με μανίκια 3/4, με πέτο και γιακά. Μπροστινά ανάγλυφα κουμπιά, κανονική γραμμή. Κάνε το δικό σου εδώ. Τσέκαρε ωστόσο και αυτή την τζιν φούστα! Τα σπάει!

Τι αξεσουάρ να βάλεις με το κίτρινο σακάκι σου από τα BSB

  • Τσάντα Μια μπεζ, λευκή η μαύρη τσάντα ταιριάζει ιδανικά σε κάθε στυλ ντυσίματος για σικ και κομψό αποτέλεσμα. Αν σου αρέσει το μοντέρνο ντύσιμο, επίλεξε μια τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως μπλε, ροζ κόκκινη που θα κάνει αντίθεση και θα χαρίσει μια πιο νεανική νότα.
  • Παπούτσια Τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις, είναι πολλά και διαφορετικά, ανάλογα το στυλ σου αλλά και την περίσταση όπου θέλεις να τα βάλεις. Το ασημί και το χρυσό χρώμα επίσης ταιριάζουν τέλεια με αυτό το χρώμα φορέματος επίσης.
  • Κολιέ Ένα χρυσό ή ασημί κολιέ ταιριάζει τέλεια με το σακάκι σου. Ένα χρυσό που ταιριάζει ιδανικά σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Για σικ look, διάλεξε ένα κολιέ με μεγάλες πέτρες.
TAGS