Θα πάθεις έρωτα με αυτό το αντικείμενο από τα Massimo Dutti

Θα το φοράς συνέχεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθεις έρωτα με αυτό το αντικείμενο από τα Massimo Dutti

Αυτό το αντικείμενο από τα Massimo Dutti μόλις το δεις θα πάθεις έρωτα. Ένα εμπριμέ φόρεμα είναι πάντα το κατάλληλο για να το φοράς το καλοκαίρι, τόσο σε βόλτες σε διακοπές αλλά και σε καλές περιστάσεις.

Το εμπριμέ είναι χωρίς αμφιβολία το print του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Τώρα λοιπόν που έχουμε χρόνο βρήκαμε ένα τέτοιο φόρεμα στο eshop των Massimo Dutti και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σου έχουμε ωστόσο και ένα φόρεμα από το ίδιο κατάστημα.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΛΟΡΑΛ ΦΟΡΕΜΑ LIMITED EDITION

169.00 €

Massimo Dutti φόρεμα

Σχεδιασμένο για να εφαρμόζει στο σώμα με κομψότητα, ένα μοναδικό φόρεμα με θηλυκή γραμμή, γεμάτο κομψότητα και στiλ. Αμάνικο εμπριμέ φόρεμα με λεπτομέρεια άνοιγμα μπροστά και στην πλάτη. Γραμμή εβαζέ, ψηλός γιακάς που δένει και κλείσιμο με κουμπί στο πίσω μέρος. Κλείνει με φερμουάρ στο πλάι και έχει φόδρα. Πορτογαλικής ραφής.

Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος 38 είναι 150 cm.

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το εμπριμέ φόρεμα σου

  • Αν δεν τολμάτε το floral print στα ρούχα, μπορείτε να επενδύσετε σε λουλουδάτα αξεσουάρ, όπως ένα μαντήλι, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτή η μικρή πινελιά μπορεί να απογειώσει ένα απλό ντύσιμο.
  • Η πιο εύκολη λύση για εντυπωσιακές total print εμφανίσεις είναι τα φλοράλ φορέματα. Αποτελούν από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο σύνολο που χρειάζονται μόνο μερικά μονόχρωμα αξεσουάρ που ταιριάζουν στους χρωματισμούς τους.
  • Υιοθετήσετε το φλοράλ επιλέγοντας ένα μόνο κομμάτι για το σύνολο σας και ολοκληρώστε το με μονόχρωμα ρούχα που ταιριάζουν χρωματικά με το εμπριμέ αυτό μοτίβο. Έτσι διατηρείτε μια ισορροπία και αποφεύγετε τις υπερβολές.
  • Μπορείτε να κάνετε φλοράλ συνδυασμούς ρούχων με το ίδιο εμπριμέ μοτίβο ή με διαφορετικά που όμως ταιριάζουν μεταξύ τους σε αποχρώσεις και στυλ. Πρόκειται για ένα ντύσιμο που επιλέγουν πολύ οι fashionistas.
  • Αν δημιουργήσετε ένα total floral look, φροντίστε τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ και γενικότερα το υπόλοιπο σύνολο σας να είναι σε ουδέτερους και ήπιους τόνους.
  • Εξίσου εντυπωσιακοί συνδυασμοί για φλοράλ ρούχα είναι και αυτοί με τα πουά, καρό ή ριγέ κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Αυτή όμως η επιλογή θέλει προσοχή προκειμένου να μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολής.