Εθισμός αυτή η πλεκτή ζακέτα των Massimo Dutti - Έχει άνοιγμα που "κολάζει"

Θα την δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Εθισμός αυτή η πλεκτή ζακέτα των Massimo Dutti - Έχει άνοιγμα που

Εθισμός είναι αυτή η πλεκτή ζακέτα των Massimo Dutti, καθώς έχει άνοιγμα που "κολάζει" και σίγουρα θα μαγνητίσει τους πάντες γύρω σου. Μπορείς να την φορέσεις με δύο τρόπους και ο ένας σίγουρα θα "ταράξει".

Μπορεί τώρα όλοι να είμαστε μέσα, ωστόσο πρέπει να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends αν είσαι fashionista, έτσι ώστε όταν βγούμε πάλι έξω, να μπορέσεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Και όπως τονίσαμε, την συγκεκριμένη πλεκτή ζακέτα των Massimo Dutti, μπορείς να την φορέσεις με δύο τρόπους. Πρώτος, όπως θα έβαζες όλες τις ζακέτες σου πάνω από άλλα ρούχα. Δεύτερος, να την φορέσεις μόνη της σαν μπλουζάκι και να προκαλέσεις πανικό με το βαθύ V ντεκολτέ.

Σχεδιασμένο για να εφαρμόζει στο σώμα με κομψότητα, αυτή η ζακέτα θα γίνει σίγουρα η νέα σου κολλητή, που δεν θα θες να αποχωρίζεσαι. Και το καλύτερο; Μπορείς πολύ εύκολα να την συνδυάσεις με όλα τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ V

89.95 €

Massimo Dutti ζακέτα

Πλεκτή ζακέτα, από 100% άνετο βαμβακερό ύφασμα. Σε ίσια γραμμή, με λαιμόκοψη V, κλείσιμο με σειρά κουμπιών μπροστά, μακρύ μανίκι και τελειώματα σε ύφανση ριμπ. Μπορείς να την κάνεις δικιά σου εδώ.

Πώς να τη συνδυάσετε σωστά την πλεκτή ζακέτα σας που "κολάζει" με κάθε outfit

Ζακέτα κοντή με κουμπιά

Η κοντή ζακέτα με κουμπιά δεν μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα! Φοριέται τους περισσότερους μήνες του χρόνου και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με διαφορετικά outfits. Φορέστε τη με εφαρμοστά φορέματα και μεσάτες φούστες. Προσέξτε το μήκος της ζακέτας να μην είναι πιο κοντό από τη ζώνη της μέσης του φορέματος ή της φούστας. Για ένα πιο casual look, συνδυάστε τη με τζιν και λιτή μπλούζα, αλλά χωρίς το μάκρος της να ξεπερνάει εκείνο της ζακέτας. Δώστε περισσότερο στιλ στο ντύσιμό σας φορώντας ένα μεγάλο μεταλλικό βραχιόλι πάνω από το μανίκι.

Ζακέτα μακριά ριπ

Η μακριά ζακέτα με ριπ ύφασμα είναι ιδανική για το φθινόπωρο και την άνοιξη, αλλά μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα για να ενισχύσει το ντύσιμο στο επάνω μέρος του σώματος. Συνδυάζεται υπέροχα με τζιν, εφαρμοστά παντελόνια, με pencil φούστες και χειμερινά σορτς. Αποφύγετε να τη φορέσετε με φαρδιές φούστες και φορέματα καθώς η σιλουέτα σας θα δείχνει πιο φαρδιά. Η πλέον μοντέρνα εκδοχή της είναι να τη φορέσετε πάνω από το δερμάτινο τζάκετ σας για να δώσετε νέα πνοή στο outfit σας.

Ζακέτα μακριά πλεκτή

Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τον χειμώνα είναι αυτή η trendy μακριά ζακέτα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν και να ανανεώσετε θεαματικά το look σας, ειδικά αν επιλέξετε να φορέσετε ankle boots. Αν σας αρέσουν οι ζακέτες με έντονα χρώματα, δημιουργήστε ένα λιτό outfit με εφαρμοστό μαύρο παντελόνι. Αν είστε πιο τολμηρή στις ενδυματολογικές σας επιλογές, μπορείτε να φορέσετε τη μακριά πλεκτή ζακέτα με ένα maxi φόρεμα ή με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι.