Οι πλατφόρμες κάνουν δυνατό comeback - Το πιο hot ζευγάρι για το καλοκαίρι θα το βρεις στα H&M

Το ζευγάρι που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Οι πλατφόρμες κάνουν δυνατό comeback - Το πιο hot ζευγάρι για το καλοκαίρι θα το βρεις στα H&M

Και όμως οι πλατφόρμες κάνουν δυνατό comeback και δεν πρέπει να το χάσετε! Το πιο hot ζευγάρι για το καλοκαίρι θα το βρεις στα H&M και σίγουρα θα προκαλέσει εντυπώσεις. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Μπορεί το εν λόγο παπούτσι, να μην σου γεμίζει τόσο το μάτι, ωστόσο αποτελεί για ακόμα μια χρονιά το απόλυτο καλοκαιρινό trend που θα εντυπωσιάσει τους πάντες γύρω σου.

Και μπορεί τώρα να παραμένουμε όλοι σπίτι, ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα και αν όλα όπως δείχνουν μας αφήσουν να βγούμε το καλοκαίρι, τότε πρέπει να είσαι ενήμερη με όλα τα "καυτά" trends, ώστε να είσαι το απόλυτο "it girl' της παρέας.

Θα τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ καθώς ταιριάζει και με ένα πρωινό ντύσιμο, αλλά και με ένα πιο βραδινό! Μιας και θα βρεθείς στο online store του H&M πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την τσάντα που βρίσκεται σε έκπτωση!

Platform pool shoes

19,99 €

H&M πλατφόρμες

Θα τα βρεις εδώ.

Ο τρόπος για να φορέσεις το trend που κάνει δυνατό comeback - Οι πλατφόρμες από τα H&M θα γίνουν κολλητές σου

  • Συνδυάστε χαλαρές πλατφόρμες με κομψά ρούχα, δεν έχει σημασία πόσο επίσημα μπορεί να είναι, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
  • Για το γραφείο επιλέξετε εκείνες που είναι περισσότερο εκλεπτυσμένες και συνδυάστε τες με υφασμάτινα παντελόνια, πλούσιες φούστες και πουκάμισα.
  • Οι midi φούστες και τα σανδάλια πλατφόρμες ταιριάζουν πολύ, αποτελούν ιδανική επιλογή για την Άνοιξη, το Καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Τα πόδια δείχνουν μακρύτερα και όλη η σιλουέτα πολύ πιο λεπτή. Συνδυάστε τες με κοντά top ήτα λευκά πουκάμισα των 90’s.
  • Τα maxi αέρινα φορέματα δημιουργούν μια αιθέρια εικόνα με τις πλατφόρμες, καθώς μπλέκονται οι άκρες του φορέματος στα πόδια δίνοντας ένα μυστηριώδες αποτέλεσμα.
  • Αν έχετε μακριά πόδια σκεφτείτε τα cropped παντελόνια και τις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες για μια όμορφη και καλαίσθητη εμφάνιση.
  • Τις flat πλατφόρμες εκμεταλλευτείτε τες για τα καθημερινά σας look, οι οποίες χωρίς υπερβολικό ύψος και χωρίς να είναι κουραστικές προσθέτουν ύψος. Συν του ότι έχουν και μια εκλεπτυσμένη vintage αισθητική.
TAGS