Best seller στα Pull&Bear αυτά τα 3 παντελόνια

Ξεπουλάνε σαν τρελά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Best seller στα Pull&Bear αυτά τα 3 παντελόνια

Κορίτσια μου αν θέλετε να ακολουθείτε όλες τις τάσεις της μόδας, τότε αυτά τα 3 παντελόνια που βρίσκονται στην κατηγορία των best seller στα Pull&Bear πρέπει να τα έχει στην ντουλάπα σου. Η τουλάχιστον παρόμοιο στιλ των παρακάτω trends.

Τα παντελόνι σίγουρα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντύσιμο μας. Γιατί δεν γίνεται να συνδυάσεις το πιο hot σου τοπάκι με ένα απλό τζιν παντελόνι πχ για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Για αυτό πρέπει να έχει επιλογές στην γκαρνταρόμπα σου.

Για παράδειγμα το αγαπημένο σου τοπάκι μπορείς να φορέσεις με μια culotte που είναι ένα από τα trends που θα βρεις στα best seller των Pull&Bear. Πάμε όμως να τα μάθομε όλα.

Αυτά είναι τα 3 παντελόνια

Τζιν mom fit Mickey Mouse - 35.99 €

Το πρώτο που ξεπουλάει σαν τρελό είναι αυτό το κλασικό τζιν παντελόνι σε γραμμή mom fit, το οποίο το κάνει διαφορετικό το σχέδιο που έχει στο ένα του μπατζάκι με τον Mickey Mouse. Έτσι γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, αλλά και παράλληλα πολύ στιλάτο.

Pull&Bear κλασικό jean παντελόνι

Παντελόνι culotte από ελαφρύ ύφασμα - 14.99 €

Το δεύτερο είναι ένα παντελόνι culotte το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μόδας εδώ και πολλούς μήνες. Είναι ένα ελαφρύ καλοκαιρινό ύφασμα που είναι πολύ άνετο. Το συγκεκριμένο παντελόνι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Ακόμη και το βράδυ για ποτό.

Pull&Bear culotte με αέρινο ύφασμα

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι skinny fit - 19.99 €

Το τρίτο που αυτό και αν ξεπουλάει σαν τρελό είναι το κλασικό ψηλόμεσο στενό τζιν που όλες οι γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους, ενώ αν δεν το έχουν πρέπει να το αποκτήσουν. Είναι για all day εμφανίσεις και ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί παντού.

Pull&Bear jean παντελόνι με σχέδιο

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο η εποχή των '90s επιστρέφει και ανάμεσά τους και το στυλ των κοριτσιών από τα Φιλαράκια. Στα Pull&Bear θα βρεις την culotte της Rachel!

TAGS