Όλα τα βλέμματα πάνω σου με αυτό το Massimo Dutti μπλουζάκι

Θα τους ξετρελάνεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Όλα τα βλέμματα πάνω σου με αυτό το Massimo Dutti μπλουζάκι

Θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα με αυτό το μπλουζάκι από τα Massimo Dutti.Μια πολύ θηλυκή αλλά και κομψή επιλογή που σίγουρα μόλις την επιλέξεις θα εντυπωσιάσεις.

Ο ώμος θεωρείται ένα από τα πιο καυτά σημεία σε κάθε γυναίκα, οπότε γιατί να μην τον δείξεις; Συνδυασμένο με ένα όμορφο τζιν θα ξεχωρίσεις.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Massimo Dutti και πραγματικά μας ξετρέλανε ενώ είναι και μια αρκετά οικονομική επιλογή. Είναι κομψό αλλά και άκρως αισθησιακό καθώς θα αφήσει ένα κομμάτι πολύ θηλυκό του σώματος σου ακάλυπτο. Αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σου έχουμε ωστόσοκαι ένα φόρεμα από το ίδιο κατάστημα.

ΡΙΜΠ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΜΑΝΙΚΙ

59.95 €

Massimo Dutti μπλουζάκι ώμος

Ref. 5614/851

Ριμπ πουλόβερ με ασύμμετρο μανίκι σε ίσια γραμμή.

Θα το βρεις εδώ

Πώς να το φορέσεις σωστά και να τραβήξεις τα βλέμματα

  • Οι έξωμες μακρυμάνικες μπλούζες off the shoulder, είτε πλεκτές είτε βαμβακερές είτε με πλισέ chiffon ύφασμα, μπορούν να συνδυαστούν με το αγαπημένο σου υφασμάτινο ή jean παντελόνι.
  • Μπορείς να επιλέξεις μία σκουρόχρωμη μπλούζα με έξω τους ώμους για μια πιο βραδινή εμφάνιση ή μια μπλούζα με έντονα ζωηρά χρώματα για το daily look σου στη σχολή ή στο γραφείο.
  • Ανακάλυψε hot κομμάτια εμπνευσμένα από τα ‘70s που μπορείς να συνδυάσεις με minimal, διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου για ένα ισορροπημένο αλλά stylish look!
  • Καθώς ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει, τα κοντομάνικα τοπάκια με τους ώμους έξω ξετρελαίνουν με το design και τα χρώματα τους.
  • Φοριούνται εύκολα με μακρύ ψηλόμεσο παντελόνι, παντελόνα αλλά και με σορτσάκια ενώ ο συνδυασμός με φούστα μίνι ή μάξι παραμένει ένα ακαταμάχητο combo
  • Κι ας μη ξεχάσω να σου πώ ότι ένα από τα must have κομμάτια του νέου αυτού trend είναι η επιλογή ενός μάξι off the shoulder φορέματος για να εκτοξεύσεις τα likes.