Πριγκιπικό αυτό το μίντι φόρεμα με ζώνη - Σε δυο μοναδικά χρώματα στα BSB

Φόρεσε το και... ζήσε το παραμύθι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πριγκιπικό αυτό το μίντι φόρεμα με ζώνη - Σε δυο μοναδικά χρώματα στα BSB

Τα μίντι είναι από τα φορέματα που πρέπει να έχεις σίγουρα μέσα στην ντουλάπα σου, όπως και όλες οι γυναίκες. Και ο λόγος είναι ένας! Έχουν το τέλειο μήκος που τα καθιστά «πασπαρτού», δηλαδή μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και στη δουλειά. Εγώ σου βρήκα ένα πιο πριγκιπικό ωστόσο στα BSB, το οποίο βγαίνει σε δυο χρώματα. Ενώ, το κάνει μοναδικό η ζώνη που έχει στη μέση.

Τα φορέματα με γραμμή Α όπως το συγκεκριμένο, είναι πιο girly και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. Προσοχή ωστόσο, να δείξετε και με τα κοσμήματα και τα άλλα αξεσουάρ τα οποία πρέπει να τα προσαρμόσετε ανάλογα με την περίσταση.

Το συγκεκριμένο που σας βρήκα από τα BSB είναι από την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή κολεξιόν για το 2020 και ήδη κάνει θραύση. Είναι βέβαια για τις πιο σικ εμφανίσεις σας. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να σας πει «όχι» στο να το φορέσετε ότι ώρα της ημέρας θέλετε. Προσέξτε όμως τους συνδυασμούς που θα κάνετε για να μην φαίνεστε, από άλλο... πλανήτη.

Αυτό είναι το φόρεμα των BSB

ΠΟΥΑ MIDI ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ

BSB πριγκιπικό μίντι φόρεμα

Πρόκειται για το πουά μίντι αμάνικο φόρεμα με τούλι με από μέσα φόδρα και ζώνη στη μέση. Είναι σε Α γραμμή και έχει κανονική εφαρμογή. Αν δεν είσαι φαν του nude βγαίνει και σε χρώμα βεραμάν.

Με τι παπούτσια να φορέσεις το μίντι φόρεμα σου

Η πιο ασφαλής και σωστή επιλογή για μια πρωινή εμφάνιση, θα ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια σε nude απόχρωση, oxfords, μπαλαρίνες ή loafers, αν δεν επιθυμείς να φορέσεις τακούνια. Για τη βραδινή εμφάνιση, θα φόρεσε το με ένα επίσης nude ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, χωρίς μπαρέτα, έτσι ώστε τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά.

Ωστόσο δες εδώ και τα απίστευτα πανωφόρια που έχει η νέα συλλογή των BSB της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2020.

TAGS