Τελευταία κομμάτια σε στοκ στα Bershka - Αυτά τα 4 είναι σε απίστευτες τιμές

Τρέξτε να τα προλάβετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τελευταία κομμάτια σε στοκ στα Bershka - Αυτά τα 4 είναι σε απίστευτες τιμές

Όλα τα καταστήματα - πλέον online - έχουν ξεκινήσει απίστευτες προσφορές και μπορείς να βρεις αγαπημένα σου ρούχα, παπούτσια, αλλά και αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές σοκ. Στα Bershka υπάρχουν κομμάτια σε στοκ που θα πάθεις τρέλα. Ειδικά αυτά τα 5 είναι εμμονή και έχουν μείνει τελευταία κομμάτια.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να ψωνίσεις. Όχι μόνο γιατί μπήκε η Άνοιξη και πρέπει να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου από τα Χειμωνιάτικα, αλλά και γιατί έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα.

Μπορεί να είναι κλειστά, ωστόσο μπορείς να κάνεις τις αγορές σου διαδικτυακά και να έρθουν τα προϊόντα που επέλεξες στο σπίτι σου,χωρίς να χρειαστεί να βγεις εσύ. Μάλιστα, αυτό είναι και το πιο εύκολο να κάνεις, ακόμη και αν δεν είσαι αναγκασμένη να είσαι κλεισμένη μέσα. Με τον τρόπο αυτό δεν θα είσαι και σε αναμονή στην σειρά μέχρι να φτάσεις στο ταμείο.

Όπως και να έχει, εγώ σου βρήκα και σου παρουσιάζω 4 απίστευτα κομμάτια που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και βρίσκονται σε στοκ. Έχουν μείνει λίγα νούμερα, οπότε τρέχα να τα προλάβεις. Οι τιμές τους έχουν φτάσει στα πατώματα.

Αυτά είναι τα 4 απίστευτα κομμάτια σε στοκ

Φούστα ντένιμ με ζώνη - 9,99€

Φούστα ντένιμ με ζώνη bershka

Την συγκεκριμένη φούστα μπορείς να την συνδυάσεις με ότι παπούτσια αλλά και μπλούζες εσύ θέλεις, ακόμη και με πουκάμισο. Είναι ένα κλασικό κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας.

Μπλούζα με λαιμόκοψη τσόκερ - 7,79€

Bershka Μπλούζα με λαιμόκοψη τσόκερ

Η συγκεκριμένη μπλούζα είναι στα hot trends και όπως φαίνεται θα παραμείνει για πολύ καιρό.

Αθλητικά παπούτσια με πλατφόρμα XL και μεταλλιζέ λεπτομέρεια - 23,99€

Αθλητικά παπούτσια με πλατφόρμα XL bershka

Αυτά τα ugly παπούτσια όπως είναι μια από τις πολλές ονομασίες που τους έχουν δοθεί φοριούνται από όλους.

Φούστα ντένιμ με ζώνη - 11,99€

Φούστα μαύρη ντένιμ bershka

Και η μαύρη ντενίμ φούστα είναι ένα κλασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας.

Ωστόσο, αν δεν θέλεις κομμάτια στοκ, απίστευτα είναι και τα 6 καταπληκτικά κομμάτια που θα βρεις στην νέα συλλογή των Bershka για την Άνοιξη 2020. Ένα προς ένα, όλα τους προκαλούν φρενίτιδα.

TAGS