Μοναδικές προσφορές στα Pull&Bear - Κάνε δικό σου το πιο "καυτό" φούξια φόρεμα

Κλέψε όλες τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μοναδικές προσφορές στα Pull&Bear - Κάνε δικό σου το πιο

Ετοιμαστείτε για μοναδικές προσφορές στα Pull&Bear που δεν πρέπει να χάσετε! Κάνε δικό σου το πιο "καυτό" φούξια φόρεμα που υπάρχει στην αγορά και εντυπωσίασέ τους όλους μετά την καραντίνα.

Μπορεί όλα τα καταστήματα να είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης από την κυβέρνηση, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, μπορείς να κάνεις online τις αγορές σου και να σου έρθουν τα προϊόντα που θα παραγγείλεις έξω από την πόρτα σου με λίγα βήματα που θα πατήσεις.

Τα φλοράλ είναι η αλήθεια πως έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε και τα plain φορέματα. Έτσι και το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε από το Stradivarius, σου εγγυάται πως μόλις σε δει ο καλός σου και όχι μόνο, θα πέσει στην αγκαλιά σου.

Επειδή προσέχουμε και φροντίζουμε για σένα, σου βρήκαμε αυτό το φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Pull&Bear 'καυτό' φούξια φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ.

Πως να φορέσεις το "καυτό" φόρεμα από τα Pull&Bear

  • Μιας και το slip dress είναι της μόδας φέτος, γιατί να μην επιλέξεις ένα σε έντονο print; Και πρωτότυπο είναι και θα συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί!
  • Για ένα πιο casual look και μια πιο ‘70s αισθητική, φόρεσε κάτω από ένα φόρεμα ένα λευκό t-shirt.
  • Ένα βικτωριανού ύφους φόρεμα είναι σίγουρα μια αναπάντεχη αλλά stylish επιλογή για φέτος την άνοιξη!
  • Όπως είπαμε, αγαπάμε την διαχρονικότητα στα ρούχα και ένα boho chic, μάξι φόρεμα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη!
  • Κλισέ δεν θα είσαι με τίποτα αν φορέσεις ένα φόρεμα του οποίου το μοτίβο έχει μια πιο γεωμετρική-graphic αισθητική.

Με αυτές τις συμβουλές λοιπόν θα βγεις έξω με το φόρεμα που διάλεξες και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις καθώς είναι κοντό και τι άλλο; Μα φυσικά σε έντονη απόχρωση που είναι από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω.

TAGS