Τρέλα στα Pull&Bear με 3 μπλουζάκια - Το κάθε ένα κοστίζει κάτω από 5 ευρώ

Και είναι απίστευτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρέλα στα Pull&Bear με 3 μπλουζάκια - Το κάθε ένα κοστίζει κάτω από 5 ευρώ

Τρέλα επικρατεί στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear με τις προσφορές που έχει σε πολλά κομμάτια ένδυσης, αλλά και υπόδησης. Μάλιστα, εγώ σου βρήκα τρία απίστευτα μπλουζάκια, τα οποία το κάθε ένα κοστίζουν κάτω από 5 €.

Αυτή σίγουρα είναι μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις, αφού με μόνο λίγα χρήματα μπορείς να αγοράσεις ακόμη και τα τρία και να έχεις να αλλάζεις κάθε ημέρα από μια. Με κατάλληλους συνδυασμούς επίσης, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Επίσης και οι τρεις βρίσκονται στις τάσεις της μόδας και για το 2020. Η διαφάνεια είναι ένα κομμάτια θησαυρός για την γκαρνταρόμπα μας, αφού με ένα μπουστάκι φοριέται και για ποτό, ενώ με ένα ραντάκι από μέσα μπορεί να φορεθεί και το πρωί.

Από την άλλη, οι μπλούζες με κοψίματα στους ώμους τον περασμένο χειμώνα, προκάλεσαν φρενίτιδα.

Μαύρη μπλούζα με ανοίγματα στους ώμους - Από 9.99 € μόνο με 4.99 €

Μαύρη μπλούζα με ανοίγματα στους ώμους pull&bear

Φλοράλ μπλούζα από τούλι - Από 9.99 € μόνο με 4.99 €

Pull&Bear Φλοράλ μπλούζα από τούλι

Μπλούζα από τούλι με κυματιστό φινίρισμα - Από 9.99 € μόνο με 4.99 €

Μπλούζα Pull&Bear από τούλι με κυματιστό φινίρισμα

Ωστόσο, φρενίτιδα προκαλεί αυτό το το απίστευτο babydoll φόρεμα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear σε αρκετά οικονομική τιμή. Με τις παραγγελίες έχουν πάει «πυρκαγιά», αφού είναι πολύ εντυπωσιακό για να φορεθεί φέτος το καλοκαίρι μετά την καραντίνα.

Συνδύασε τα 3 μπλουζάκια σου με ένα από τα 3 παντελόνια που είναι Best sellers στα Pull&Bear

Τζιν mom fit Mickey Mouse - 35.99 €

Το πρώτο που ξεπουλάει σαν τρελό είναι αυτό το κλασικό τζιν παντελόνι σε γραμμή mom fit, το οποίο το κάνει διαφορετικό το σχέδιο που έχει στο ένα του μπατζάκι με τον Mickey Mouse. Έτσι γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, αλλά και παράλληλα πολύ στιλάτο.

Pull&Bear κλασικό jean παντελόνι

Παντελόνι culotte από ελαφρύ ύφασμα - 14.99 €

Το δεύτερο είναι ένα παντελόνι culotte το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μόδας εδώ και πολλούς μήνες. Είναι ένα ελαφρύ καλοκαιρινό ύφασμα που είναι πολύ άνετο. Το συγκεκριμένο παντελόνι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Ακόμη και το βράδυ για ποτό.

Pull&Bear culotte με αέρινο ύφασμα

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι skinny fit - 19.99 €

Το τρίτο που αυτό και αν ξεπουλάει σαν τρελό είναι το κλασικό ψηλόμεσο στενό τζιν που όλες οι γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους, ενώ αν δεν το έχουν πρέπει να το αποκτήσουν. Είναι για all day εμφανίσεις και ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί παντού.

Pull&Bear jean παντελόνι με σχέδιο

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο η εποχή των '90s επιστρέφει και ανάμεσά τους και το στυλ των κοριτσιών από τα Φιλαράκια. Στα Pull&Bear θα βρεις την culotte της Rachel!

TAGS