Είναι φωτια αυτό το self tie κόκκινο φόρεμα των BSB

Για τα ρομαντικά σου ραντεβού με το αμόρε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι φωτια αυτό το self tie κόκκινο φόρεμα των BSB

Θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά κυρίως του προσώπου που έχει "βάλει" στο μάτι; Τότε αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για την έξοδο σου, μετά την καραντίνα. Πρόκειται λοιπόν για το φόρεμα self tie που είναι σε κόκκινο χρώμα και θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB. Είναι φωτιά!

Ένα φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς είναι το κατάλληλο για εσένα που θέλεις να έχεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Ταιριάζει άψογα σε μελαχρινές, αλλά και ξανθιά, ενώ είναι η απόχρωση που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της. Ακόμη και το φόρεμα σου να είναι απλό, το συγκεκριμένο χρώμα το κάνει να ξεχωρίζει.

Το παρακάτω φόρεμα που θα δεις είναι από την συλλογή των BSB για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020 και προκαλεί φρενίτιδα. Μοναδικό, το κάνει η δαντέλα που έχει στο μπούστο που είναι επίσης σε κόκκινο χρώμα και φαίνεται λες και φοράς ένα διαφορετικό τοπάκι από μέσα.

Να σημειώσουμε, πως μπορείς να κάνεις ότι αγορά θέλεις από το διαδικτυακό τους κατάστημα με λίγα μόνο βήματα και να έρθουν κατευθείαν έξω από την πόρτα σου.

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΔΑΝΤΕΛΑ - 89,90 €

Πρόκειται για το self tie μίνι φόρεμα που έχει λάστιχο στη μέση, wrap look βαθιά λαιμόκοψη, κούμπωμπα και φερμουάρ στην πλάτη. Να σημειώσουμε πως είναι σε αέρινη γραμμή.

BSB self tie κόκκινο φόρεμα

Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει και η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ποια είναι η ιδανική γραμμή ενός κόκκινο φορέματος για το σώμα σου;

Ανοιχτή περιφέρεια και αδύνατοι ώμοι

Τα δυνατό σου σημείο είναι η μέση σου. Παρόλα αυτά όμως, δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ώμων και της περιφέρειας σου. Γι’ αυτό το λόγο επέλεξε ένα off shoulder φόρεμα με το κάτω μέρος να θυμίζει full skirt. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις τους ώμους σου να φαίνονται πιο “ανοιχτοί”, θα τονιστεί η μέση σου και θα κρύψεις τις ατέλειες στην περιφέρεια!

Αδύνατη σιλουέτα με μεγάλο στήθος

Σίγουρα η γραμμή που σου ταιριάζει είναι η pencil. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η περιοχή στο στήθος. Δεν θέλεις κάτι ούτε πολύ κλειστό, ούτε με βαθύ ντεκολτέ, αλλά ούτε και strapless. Οπότε, προτίμησε ένα φόρεμα με χοντρές τιράντες που θα σου προσφέρουν το κατάλληλο “στήριγμα” στην περιοχή αυτή.

Μικρό στήθος με ανοιχτή περιφέρεια και ψηλά πόδια

Λοιπόν, θα ξεκινήσουμε με το πάνω μέρος του σώματος και θα κατεβαίνουνε σταδιακά. Αυτό που χρειάζεσαι στην περιοχή του στήθους είναι κάτι με όγκο. Ένας φιόγκος ή τα διακοσμητικά βολάν αρκούν για να “αυξήσεις” το μέγεθος. Το σημείο της μέσης πρέπει να είναι στενό και να ανοίγει προς τα κάτω, για να κρύψεις τους extra πόντους στην περιφέρεια. Λόγου του ότι έχεις ψηλά πόδια, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο.

Σωματότυπος κλεψύδρα

Κακά τα ψέματα, αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία είσαι από τις ευνοημένες της παρέας. Αυτό που χαρακτηρίζει το σώμα σου είναι η στενή μέση και οι ίδιοι πόντοι στην περιοχή του στήθους και της περιφέρειας. Προτίμησε να αναδείξεις το σώμα σου με ένα στενό off shoulder φόρεμα, που θα αναδείξει τις καμπύλες του σώματός σου. Μας αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες στην περιοχή του στήθους (όπως ένα ελαφρύ ντεκολτέ) που δίνουν extra θηλυκό αποτέλεσμα.

Αδύνατη και ψηλή σιλουέτα

Αν οι καμπύλες δεν χαρακτηρίζουν το σώμα σου, αν έχεις ψηλά πόδια και αδύνατη σιλουέτα, τότε επέλεξε ένα φόρεμα με τονισμένη μέση και σε ίσια γραμμή από την περιφέρεια και κάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσεις την περιοχή της περιφέρειας, κάνοντας το σώμα σου να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκό και με περισσότερες καμπύλες.

TAGS