Μοναδικό κοραλί μπλουζάκι στα Pull&Bear - Θα βάλεις "φωτιά" στο καλοκαίρι σου

Τόλμησέ το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μοναδικό κοραλί μπλουζάκι στα Pull&Bear - Θα βάλεις

Ψάχνεις να βρεις το ιδανικό τοπάκι για τις εξόδους σου; Σου βρήκαμε μοναδικό κοραλί μπλουζάκι στα Pull&Bear, που θα βάλει "φωτιά" στο καλοκαίρι σου και τα βράδια σου.

Μπορεί τα καταστήματα να έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο ακόμη μπορείς να ψωνίσεις μέσα από τα διαδικτυακά τους καταστήματα με λίγα μόνο κλικ και να έρθουν έξω από την πόρτα σου.

Η ώρα άλλαξε και ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, οπότε ήρθε η ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη τα πουλόβερ και τα ζεστά σου ρούχα και να επιλέξεις κάτι καλοκαιρινό και αέρινο.

Μόλις είδαμε το συγκεκριμένο τοπάκι τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για πολλές βόλτες σου.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις τόσο με φούστα όσο και με το τζιν σου για ένα πιο χαλαρό ντύσιμο, που μπορεί να εντυπωσιάσει.

κοραλί μπλουζάκι Pull&Bear

Θα το βρεις εδώ. Μάλιστα τα Pull&Bear έχουν και sneakers σε σούπερ τιμή που θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου χωρίς να χαλάσεις καν πάνω από 50€. Μπορείς να τα δεις εδώ.

Πως να συνδυάσεις το μπλουζάκι από τα Pull&Bear

Τα t-shirts βρίσκονται σε αφθονία σε κάθε ντουλάπα, αντρική ή γυναικεία και ποτέ δε νιώθεις ότι έχεις αρκετά. Προφανώς υπάρχει λόγος που τα t-shirts, είτε είναι απλά είτε έχουν στάμπα σε κερδίζουν, αφού είναι το πιο εύκολο top για να κάνεις από τον πιο απλό μέχρι τον πιο ευφάνταστο συνδυασμό.

  • Τελευταία, η εξάπλωσή τους στον κόσμο του street style και η άνετη γραμμή τους τα έχει κάνει ακόμα πιο αγαπητά.
  • Φόρεσε το t-shirt με την pencil φούστα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα cool office look.
  • Με ένα t-shirt, τα chinos pants και τα sneakers σου θα είσαι άνετη και στιλάτη στην πόλη.
  • Φυσικά και μπορείς να το φορέσεις με τη μακριά φούστα και τα αθλητικά σου.
  • Με τη μίνι δερμάτινη φούστα και τα booties μπορείς να κυκλοφορήσεις από το πρωί ως το βράδυ τις καθημερινές στην πόλη.
  • Αρκεί το ψηλόμεσο παντελόνι σου και ένα t-shirt για να είσαι stylish χωρίς προσπάθεια.
  • Για τις τολμηρές, το t-shirt μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μία metallic φούστα και biker boots ή ακόμα και loafers.
TAGS