Όλα τα λεφτά αυτή η μίνι χιαστί τσάντα με κούμπωμα από τα Stradivarius - Σε 2 αποχρώσεις για να διαλέξεις

Ταιριάζει με όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Όλα τα λεφτά αυτή η μίνι χιαστί τσάντα με κούμπωμα από τα Stradivarius - Σε 2 αποχρώσεις για να διαλέξεις

Αυτή η μίνι χιαστί τσάντα με κούμπωμα από τα Stradivarius είναι όλα τα λεφτά. Κάνε την δικιά σου τώρα και μάλιστα είναι σε 2 αποχρώσεις για να διαλέξεις ανάμεσά τους και να λάμψεις στις εμφανίσεις σου.

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά το πιο απαραίτητο αξεσουάρ από όλα. Αν λοιπόν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη που βρήκαμε στο σάιτ των Zara.

Μπορεί τώρα να είσαι όλη μέρα σπίτι, ωστόσο όπως τονίζει και η κυβέρνηση σύντομα και αν τηρήσουμε όλα τα μέτρα θα μπορέσουμε να βγούμε πολύ σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις ήδη να ετοιμάζεις τα looks σου, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι.

Αν λοιπόν θες να τονίσεις την εμφάνισή σου, και να δείξεις πιο elegant και κομψή, αυτή η τσάντα, θα σε βοηθήσει να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

μίνι χιαστί τσάντα κούμπωμα Stradivarius μαύρη

Θα την βρεις εδώ. Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε και αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Ποιες τσάντες είναι στην μόδα το 2020 εκτός από την χιαστί των Stradivarius

  • Πλεκτές τσάντες με σχοινί, ψάθα, μαλλί, δέρμα ή χάντρες
  • Υλικά όπως το σχοινί και η ψάθα είναι πολύ χαρακτηριστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και στη δημιουργία των νέων σχεδίων της σεζόν.
  • Τσάντες με χερούλια από μπαμπού ή μεγάλες αλυσίδες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020
  • Η χρήση φυσικών υλικών και η οικολογική συνείδηση είχε μεγάλη επιρροή και στις τσάντες της σεζόν. Μια από τις χαρακτηριστικές προτάσεις είναι οι τσάντες με χερούλια από μπαμπού.
  • Οι πολλαπλές τσάντες παραμένουν στη μόδα
  • Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλείς, ωστόσο δεν είναι και πολύ πρακτικές, αφού χωρούν ελάχιστα.
  • Για τον λόγο αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας επιμένουν στη χρήση των πολλαπλών τσαντών.
  • Τσάντες διακοσμημένες με φτερά, κρόσσια και μεγάλες αγκράφες ζώνης
  • Χαρακτηριστικά διακοσμητικά στοιχεία που θα δούμε και στις τσάντες είναι τα φτερά και τα κρόσσια. Οι ιδιαίτερες αυτές λεπτομέρειες που χαρίζουν στυλ και κίνηση, θα κοσμήσουν μικρές και μεγάλες τσάντες