Πανικός με αυτό το φλοράλ τοπάκι από τα BSB

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πανικός με αυτό το φλοράλ τοπάκι από τα BSB

Πανικός επικρατεί με αυτό το φλοράλ τοπάκι από τα BSB. Εσύ ακόμα κάθεσαι; Τρέξε να το κάνεις δικό σου τώρα μιας και είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Μπορεί τα καταστήματα να έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο ακόμη μπορείς να ψωνίσεις μέσα από τα διαδικτυακά τους καταστήματα με λίγα μόνο κλικ και να έρθουν έξω από την πόρτα σου.

Η ώρα άλλαξε και ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, οπότε ήρθε η ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη τα πουλόβερ και τα ζεστά σου ρούχα και να επιλέξεις κάτι καλοκαιρινό και αέρινο.

Μιλάμε για ένα απλό top που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που μπορείς να το φορέσεις ένα βραδάκι. Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για πολλές βόλτες σου.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις τόσο με φούστα όσο και με το τζιν σου για ένα πιο χαλαρό ντύσιμο, που μπορεί να εντυπωσιάσει.

φλοράλ τοπάκι BSB

Κάνε το δικό σου εδώ. Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει και η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Συνδύασε το φλοράλ τοπάκι σου από τα BSB με αυτό το στιλάτο δερμάτινο jacket

Μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει, ωστόσο ο καιρός επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, οπότε καλό θα ήταν να συνδυάσεις το παραπάνω πουκάμισο, με ένα τζάκετ.

Ένα ανοιχτόχρωμο δερμάτινο τζάκετ, είναι πάντα καλή ιδέα για την άνοιξη ειδικά αν δε θέλεις να φορέσεις κάτι πολύ χοντρό από πάνω και να "σκάσεις" από τη ζέστη.

Τα χρώματα της μπλούζας και του τζάκετ συνδυάζονται υπέροχα και είναι σίγουρο πως θα σε φωτίζουν αρκετά, ειδικά αν τα συνδυάσεις όμορφα λαμπερά αξεσουάρ.

Stradivarius μπεζ τζάκετ

Κοστίζει 25,99 και θα το βρεις εδώ

TAGS