Προσφορά στα Bershka: Σε μοναδική τιμή αυτά τα 2 sneakers

Τρέξε να προλάβεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Προσφορά στα Bershka: Σε μοναδική τιμή αυτά τα 2 sneakers

Προσφορά στα Bershka. Θα βρεις σε μοναδική τιμή αυτά τα 2 sneakers που είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου βόλτες ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά και στην περίπτωση που θέλεις να ξεχωρίσεις και να νιώθεις άνετα και βολικά.

Τα sneakers είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν χοντρό και αναπαυτικό κάτω μέρος.

Τα παπούτσια αυτά είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και σε μια βόλτα με ένα ωραίο σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτά το ζευγάρια στα Bershka και πραγματικά τα λατρέψαμε, αφού είναι ένα από τα trend του καλοκαιριού.

Παπούτσια πλατφόρμα με μεταλλιζέ λεπτομέρεια

25.99 €

Bershka sneaker

Λευκά sneakers. Ασημί μεταλλιζέ λεπτομέρεια στη φτέρνα. Ημιδιαφανής σόλα.

Θα το βρεις εδώ

Αθλητικά παπούτσια με κενά στη σόλα

Bershka sneaker προσφορά

22.99 €

Αθλητικά λευκά παπούτσια σε συνδυασμό με συνθετικά κομμάτια, λουστρίνι, δίχτυ και ανακλαστικές λεπτομέρειες. Σόλα με κενά.

Θα το βρεις εδώ

Δες και το jacket που θυμίζει 80's και μπορείς άνετα να τα συνδυάσεις μαζί του.

Πως να φορέσεις τα λευκά sneaker

  • Για αρχή είναι το απόλυτο πρωινό go-to look που μπορείς να υιοθετήσεις. Είτε πας στη δουλειά, είτε πας βόλτα, είτε μάθημα, ντύσου ζεστά και από κάτω βάλε τα αγαπημένα σου stansmith ή και σταράκια. Μπορείς να τα συνδυάσεις με φούστα, με κοστούμι για τη δουλειά και φυσικά με το λατρεμένο σου καθημερινό τζιν.
  • Να σου πω ότι έχω λατρέψει ήδη τον συνδυασμό φούστα, πουλόβερ και sneakers και το φοράω συχνά πυκνά. Επίσης, φέτος είναι στη μόδα η μονοχρωμία στο ντύσιμο, οπότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό look όσον αφορά το ντύσιμο σου και από κάτω να βάλεις τα sneakers σου.
TAGS