Μοναδικό τουίντ σακάκι με τσέπες στα BSB - Θα σε κοιτάνε όλοι

Θα το τολμήσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μοναδικό τουίντ σακάκι με τσέπες στα BSB - Θα σε κοιτάνε όλοι

Θες να παραμείνεις στιλάτη μετά την καραντίνα; Μην αγχώνεσαι γιατί σου βρήκαμε μοναδικό τουίντ σακάκι με τσέπες στα BSB! Θα σε κοιτάνε όλοι και σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Τα σακάκια είναι σίγουρα ένα από τα πιο must ρούχα για να φοράς και πετύχεις ένα αυστηρό και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό look. Για αυτό και εμείς προσέχουμε για σένα και σου βρήκαμε το πιο ιδανικό.

Μπορείς να τα φορέσεις τόσο στο γραφείο σου και στη δουλειά σου, αν είσαι από τα πιο εκκεντρικά άτομα όσο και σε μια βόλτα έξω ή σε ένα επίσημο κάλεσμα.

Εμείς βρήκαμε στα BSB αυτό το σακάκι που είναι πάρα πολύ μοδάτο και θα εντυπωσιάσει τους πάντες μετά την καραντίνα. Θα το λατρέψεις και θα κάνεις τρομερές εμφανίσεις.

τουίντ σακάκι τσέπες BSB

Κάνε το δικό σου εδώ. Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει και η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Πως να φορέσεις το τουίντ σακάκι σου

  • Η Άνοιξη χαρακτηρίζεται ως μεταβατική περίοδος και τα σακάκια έχουν την τιμητική τους. Βέβαια, επιλέγουμε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν στην εποχή και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Το σακάκι είναι το ιδανικό πανωφόρι που μπορεί να αναβαθμίσει και να απογειώσει ακόμη και το ποιο απλό look.
  • Συνδυάζεται με τα πάντα, γι'αυτό και εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις κομψά σύνολα για κάθε περίσταση. Το σακάκι θα το βρεις σε oversized, σε κλασικό μεσάτο, μονόχρωμο, με prints αλλά και με ρίγες. Σίγουρα θα πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου ένα μαύρο και ένα άσπρο που συνδυάζονται με πολλούς τρόπους.
  • Για ένα office look συνδύασε το σακάκι σου με ένα παντελόνι ή φούστα, σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή και ένα λευκό πουκάμισο. Ιδανικό look για μια επαγγελματική συνάντηση ή συνέντευξη. Δεν είναι απαραίτητο το ύφασμα στο σακάκι και στο παντελόνι να είναι ίδιο, σημασία έχει να το προσαρμόζετε στην εμφάνιση σου .
TAGS