Τα Stradivarius κάνουν τάση τις ζακέτες για το καλοκαίρι - Αυτή η μοβ θα σου πάρει το μυαλό

Μοναδική ευκαιρία

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τα Stradivarius κάνουν τάση τις ζακέτες για το καλοκαίρι - Αυτή η μοβ θα σου πάρει το μυαλό

Τα Stradivarius κάνουν τάση τις ζακέτες για το καλοκαίρι! Εσύ θα τις δοκιμάσεις; Αυτή η μοβ θα σου πάρει το μυαλό και θα σε κάνει να κλέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Μια ζακέτα πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Εκτός του ότι φοριέται με ότι εμφάνιση επιλέξουμε να κάνουμε, μπορεί να φορεθεί και μέσα στο σπίτι αν νιώσουμε ψύχρα. Επίσης, οι ζακέτες μπορούν να φορεθούν και την καλοκαιρινή περίοδο αργά το βράδυ αν πιάσει αεράκι, ειδικά αν είμαστε σε κάποιο νησί.

Εμείς βρήκαμε αυτή την ζακέτα στα Stradivarius και πραγματικά τα λατρέψαμε. Μοβ και μοντέρνα σίγουρα είναι στα trend του καλοκαιριού. Στα Stradivarius και συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή τους συλλογή για το 2020 θα βρεις 2 απίστευτα τοπάκια που θα σε ξετρελάνουν.

Stradivarius ζακέτα καλοκαίρι μοβ

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Πώς να τη συνδυάσετε σωστά την ζακέτα σας με κάθε outfit

Ζακέτα κοντή με κουμπιά

Η κοντή ζακέτα με κουμπιά δεν μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα! Φοριέται τους περισσότερους μήνες του χρόνου και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με διαφορετικά outfits. Φορέστε τη με εφαρμοστά φορέματα και μεσάτες φούστες. Προσέξτε το μήκος της ζακέτας να μην είναι πιο κοντό από τη ζώνη της μέσης του φορέματος ή της φούστας. Για ένα πιο casual look, συνδυάστε τη με τζιν και λιτή μπλούζα, αλλά χωρίς το μάκρος της να ξεπερνάει εκείνο της ζακέτας. Δώστε περισσότερο στιλ στο ντύσιμό σας φορώντας ένα μεγάλο μεταλλικό βραχιόλι πάνω από το μανίκι.

Ζακέτα μακριά ριπ

Η μακριά ζακέτα με ριπ ύφασμα είναι ιδανική για το φθινόπωρο και την άνοιξη, αλλά μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα για να ενισχύσει το ντύσιμο στο επάνω μέρος του σώματος. Συνδυάζεται υπέροχα με τζιν, εφαρμοστά παντελόνια, με pencil φούστες και χειμερινά σορτς. Αποφύγετε να τη φορέσετε με φαρδιές φούστες και φορέματα καθώς η σιλουέτα σας θα δείχνει πιο φαρδιά. Η πλέον μοντέρνα εκδοχή της είναι να τη φορέσετε πάνω από το δερμάτινο τζάκετ σας για να δώσετε νέα πνοή στο outfit σας.

Ζακέτα μακριά πλεκτή

Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τον χειμώνα είναι αυτή η trendy μακριά ζακέτα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν και να ανανεώσετε θεαματικά το look σας, ειδικά αν επιλέξετε να φορέσετε ankle boots. Αν σας αρέσουν οι ζακέτες με έντονα χρώματα, δημιουργήστε ένα λιτό outfit με εφαρμοστό μαύρο παντελόνι. Αν είστε πιο τολμηρή στις ενδυματολογικές σας επιλογές, μπορείτε να φορέσετε τη μακριά πλεκτή ζακέτα με ένα maxi φόρεμα ή με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι.