Έχει πάρει «φωτιά» το e-shop των Zara με αυτό το φόρεμα που βγαίνει σε 4 χρώματα

Κοστίζει μόνο 12,95

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει πάρει «φωτιά» το e-shop των Zara με αυτό το φόρεμα που βγαίνει σε 4 χρώματα

Αν σε έχει πιάσει καταναλωτική μανία, ωστόσο δεν θέλεις ή δεν έχεις κιόλας πολλά χρήματα για να χαλάσεις, τότε αυτό το φόρεμα από τα Zara θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Μάλιστα, το e-shop της αλυσίδας έχει πάρει «φωτιά» από τις πωλήσεις του. Επίσης, βγαίνει και σε 4 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Ένα απλό φόρεμα, χωρίς σχέδια και περίεργα κοψίματα είναι ένας θησαυρός για την γκαρνταρόμπα μας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε όπως εμείς θέλουμε, χωρίς να μας περιορίζει τίποτα. Με ότι χρώματα εμείς θέλουμε και ότι παπούτσια η μπουφάν θέλουμε.

Για αυτό και το συγκεκριμένο φόρεμα είναι η καλύτερη αγορά. Βέβαια, όχι μόνο για αυτό, αλλά και γιατί είναι πάρα πολύ οικονομικό. Αφού κοστίζει μόνοι 12,95 € και θα μείνει για πολύ καιρό μέσα στην ντουλάπα μας, αφού δεν φεύγει από την μόδα, καθώς είναι ένα διαχρονικό κομμάτι.

Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου sneakers, μια ψηλή λευκή κάλτσα, ένα leather jacket, το αγαπημένο σου κραγιόν, μια μικρή τσάντα και είσαι έτοιμη να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε λευκό, μαύρο, μοβ, αλλά και ριγέ. Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΑΝΣΗΣ - 12,95 EUR

Κοντό φαρδύ φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι.

Zara φόρεμα με ύφανση

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.

Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Θέλεις να ξεκινήσεις από κάτι πιο girly τις καλοκαιρινές σου αγορές από τώρα; Στα Zara θα βρεις για την θερινή περίοδο του 2020 3 μοναδικές φορέματα που ανήκουν στην νέα του συλλογή. Είναι και τα 3 που θα σου δείξω μοναδικά, σε λευκό χρώμα και τέλεια για τις βραδινές σου βόλτες και όχι μόνο.

TAGS