Απίστευτες τιμές στα Bershka - Έκπτωση -60% σε αυτό το jogger παντελόνι

Θα πάθεις πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτες τιμές στα Bershka - Έκπτωση -60% σε αυτό το jogger παντελόνι

Αν ψάχνεις παντελόνια σε χαμηλές τιμές, τότε στα Bershka θα βρεις απίστευτα κομμάτια σε προσφορά. Όπως αυτό το jogger cargo παντελόνι που για το 2019 ήταν αγαπημένο trends και παραμένει και για το 2020. Μάλιστα, είναι και σε απίστευτη τιμή, αφού θα το βρεις με έκπτωση -60%.

Ναι ναι, καλά διάβασες! Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει με την είσοδο της Άνοιξης και πολλά κομμάτια που αγάπησες, ωστόσο δεν είχες τα χρήματα να τα αγοράσεις θα τα βρεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Ωστόσο τρέξε να προλάβεις, αφού δεν έχουν μείνει πολλά κομμάτια.

Μπορεί τα καταστήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι κλειστά, ωστόσο τα διαδικτυακά καταστήματα λειτουργούν κανονικά και μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου online και να έρθουν έξω από την πόρτα σου. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως λόγω της κατάστασης θα αργήσουν να τα παραλάβετε.

Βέβαια, το συγκεκριμένο παντελόνι αξίζει τον κόπο. Γιατί εκτός του ότι θα αγοράσεις ένα παντελόνι με μόνο 10,39 € θα έχεις ένα νέο trend στην προσωπική σου συλλογή, χωρίς και να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Αυτό είναι το jogger παντελόνι των Bershka που είναι σε -60% έκπτωση

Παντελόνι jogger cargo - Από 25.99 € μόνο με 10.39 €

Παντελόνι jogger cargo ψηλόμεσο, με θηλιές, τσέπες στο πλάι και τσέπες με καπάκι στα μπατζάκια. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά και φερμουάρ.

Bershka cargo παντελόνι σε έκπτωση

JOIN LIFE Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Προσφορά σοκ στα Bershka. Θα βρεις σε μοναδική τιμή αυτά τα 2 sneakers που είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου βόλτες ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά και στην περίπτωση που θέλεις να ξεχωρίσεις και να νιώθεις άνετα και βολικά. Ταιριάζουν άψογα με το cargo παντελόνι σου που επίσης είναι σε μοναδική τιμή.

TAGS