Τα σπάει σε πωλήσεις το draped satin top των H&M

Θα πάθεις σοκ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα σπάει σε πωλήσεις το draped satin top των H&M

Πρόκειται να φας κόλλημα με αυτό το satin top από την νέα συλλογή των H&M. Μάλιστα, τα σπάει και σε πωλήσεις, αφού είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες, μετά το τέλος της καραντίνας. Συνδυάζεται επίσης με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί σε μια πιο χαλαρή βόλτα, έως το απόγευμα για φαγητό, μια απλή βραδινή σου βόλτα, αλλά και για ποτό με τις κολλητές για μέχρι διασκέδαση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ότι ώρα και να το βάλεις το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Είναι ραντέ αλλά καλό τοπάκι πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αφού είναι μια εύκολη επιλογή αν βιάζεσαι να προλάβεις να ντυθείς γιατί έχεις αργήσει. Εύκολη, αλλά όπως είπαμε παραπάνω όχι απλή ή κλασική. Αφού, το συγκεκριμένα από τα H&M είναι ένα απίστευτο κομμάτι.

Αυτό είναι το satin top των H&M

Draped satin top - 19,99 €

draped satin top H&M

Αν σου αρέσει το πιο παραμυθένιο στιλ, σαν να έχει βγει δηλαδή από ένα παραμύθι και πλέον ζεις στον σύγχρονο κόσμο, τότε αυτό το τοπάκι που βγαίνει σε 2 διαφορετικά χρώματα στα H&M, είναι για εσένα. Είναι pull-sleeved και είναι επίσης, άκρως ονειρικό.

Συνδύασε το satin top σου με αυτό το παντελόνι των H&M για ατελείωτες βόλτες

Τα mom jeans ήρθαν για να μείνουν και πρέπει να τα υιοθετήσεις και εσύ. Εμείς βρήκαμε το πιο τέλειο που μπορείς να βρεις στην αγορά. Φόρεσε το απόλυτο από τα H&M και μάγεψέ τους όλους.

Εμείς βρήκαμε αυτό το τζιν από τα H&M και το λατρέψαμε. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις πιο εύκολα από ότι νομίζεις.

mom jeans H&M ψηλόμεσο

Κάνε το δικό σου εδώ. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα.Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

TAGS