Φρενίτιδα στα H&M με ένα light pink blazer

Δημιούργησε τους πιο τέλειους συνδυασμούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα H&M με ένα light pink blazer

Αν δεν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα blazer, πολύ κακώς και συμβαίνει αυτό. Είναι trends που πρέπει όλες να ακολουθήσουμε. Συνδυάζεται άψογα με όλα σου τα ρούχα, ενώ ανάλογα το μήκος μπορείς να το φορέσεις και σαν φόρεμα. Αυτό το light pink από την συλλογή των H&M είναι το ιδανικό.

Το blazer είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα πανωφόρια για του φθινοπώρου και όχι μόνο, αφού μπορούν να φορεθούν όλους του μήνες, ανάλογα το ύφασμα και το μήκος που έχουν τα μανίκια. Φέτος τα σακάκια έχουν γίνει basics για την γκαρνταρόμπα σου και τα βλέπουμε σε πολλές εκδοχές στο street style.

Αν ωστόσο σου είναι δύσκολο να συνδυάσει το δικό σου blazer ή αυτό που θέλεις να αγοράσεις όμως το σκέφτεσαι θα σε βοηθήσω. Μην το φορέσεις μόνο με το cigarette παντελόνι αλλά κάνε πιο extreme συνδυασμούς. Κάνε πειράματα και... όπου βγει.

Ένα blazer είναι το πανωφόρι για το γραφείο, τη βόλτα, ακόμα και την βραδινή σου έξοδο αν το προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ. Εγώ σου προτείνω αυτό από τα H&M που είναι σε light pink χρώμα και αρκετά οικονομικό.

Αυτό είναι το light pink blazer

Double-breasted jacket - 39,99 €

H&M light pink blazer

Ωστόσο, πρόκειται να φας κόλλημα με αυτό το satin top από την νέα συλλογή των H&M. Μάλιστα, τα σπάει και σε πωλήσεις, αφού είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες, μετά το τέλος της καραντίνας. Συνδυάζεται επίσης με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Τόλμησε να το συνδυάσει με αυτό το jersey φόρεμα

Το φόρεμα που σου βρήκαμε είναι μακό και άνετο, ιδανικό για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις, ενώ μη διστάσεις αν το επιλέξεις και για ένα βραδινό σου look.

Βγαίνει σε μαύρο, λαδί αλλά και λεοπάρ για πιο άγριες εμφανίσεις.

jersey φόρεμα H&M

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και κοστίζει 17,99 και μπορείς να το βρεις εδώ.

TAGS