"Όνειρο" το πλισέ παντελόνι από τα BSB

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Αυτό το πλισέ παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του BSB είναι σκέτο όνειρο και αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι μιας και θα σε βολέψει πολύ.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε στα σπίτια μας και να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας και όλα εκείνα που μας ευχαριστούν, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι το πρόγραμμά μας ανενόχλητοι.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store, μπορέσαμε να βρούμε μερικά μοναδικά κομμάτια που θα δώσουν άλλον αέρα στην ντουλάπα σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις και μια ματιά σε αυτό το μπλέ ρουά τοπάκι που θα αγαπήσεις.

Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι σκέτο όνειρο και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου μιας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τους εντυπωσιάσεις όλους με την εμφάνισή σου φέτος το καλοκαίρι.

bsb πλισέ παντελόνι

Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για το ρούχο που θα αγαπήσεις. Κοστίζει 89€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρε το πλισέ παντελόνι με τα πιο must χρυσά πέδιλα από τα BSB

Χωρίς αμφιβολία, ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας, είναι αυτό το ζευγάρι πέδιλα που μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιπτώσεις και να δώσουν άλλη χάρη στο ντύσιμό σου.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και τα χρειάζεσαι!

bsb χρυσά πέδιλα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή τους μιας και μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 69€. Θα τα βρεις εδώ.

TAGS