Σε απίστευτη έκπτωση το ρουά φλοράλ τοπάκι των BSB

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε απίστευτη έκπτωση το ρουά φλοράλ τοπάκι των BSB

Το καλοκαίρι κοντοζυγώνει και ήρθε η ώρα να κάνεις μια έρευνα αγοράς σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα για να βρεις τα καλύτερα κομμάτια για εσένα. Στα BSB, όμως εγώ σου βρήκα ένα φλοράλ τοπάκι σε ρουά χρώμα, το οποίο επίσης, βρίσκεται και σε έκπτωση.

Το φλοράλ την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι έχει την τιμητική του και πως να μην την έχει μάλιστα, αφού τα πολύχρωμα λουλούδια μας θυμίζουν πολύ αυτές τις δυο σεζόν. Τα τοπάκια από την άλλη είναι το αγαπημένο κομμάτι τς γυναικαίας γκαρνταρόμπας.

Άρα αυτά τα δυο σε... ένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός! Ειδικά, αν είναι και σε έκπτωση. Αυτή την περίοδο όλα τα καταστήματα που λειτουργούν και μέσα από το διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει κάποιες προσφορές είναι οποίες μάλιστα, είναι απίστευτες.

Αυτό το μπλουζάκι που σου βρήκα από τα BSB είναι τέλεια αγορά. Αφού συνδυάζεται με όλα, τόσο με φούστες, αλλά και τζιν, όσο και με το αγαπημένο σου σορτσάκι

ΦΛΟΡΑΛ ΤΟΠ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ - Από 39,90 μόνο με 27,90

Πρόκειται για το κοντομάνικο τοπ με φουσκωτά μανίκια και λάστιχο. Έχει φλοράλ τύπωμα και λαιμόκοψη, αλλά και πλάτη σε σχήμα V. Κλείνει με φερμουάρ στο πλάτι, ενώ έχει ελαστικότητα και είναι σε κανονική γραμμή.

BSB φλοράλ τοπ έκπτωση

Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει και η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Πανικό κάνει και αυτό το φλοράλ τοπάκι των BSB

Πανικός επικρατεί με αυτό το φλοράλ τοπάκι από τα BSB. Εσύ ακόμα κάθεσαι; Τρέξε να το κάνεις δικό σου τώρα μιας και είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Μιλάμε για ένα απλό top που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που μπορείς να το φορέσεις ένα βραδάκι. Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για πολλές βόλτες σου.

φλοράλ τοπάκι BSB

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS