Απίθανες εκπτώσεις στο e-shop των Zara - 45% μείον το California blue τζιν παντελόνι

Εσύ θα το προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίθανες εκπτώσεις στο e-shop των Zara - 45% μείον το California blue τζιν παντελόνι

Στο e-shop των Zara πρόκειται να βρεις απίθανες εκπτώσεις και έχουν προστεθεί στην κατηγορία ακόμη περισσότερα προϊόντα. Όπως αυτό το California blue τζιν παντελόνι το οποίο θα το βρεις με 45% μείον έκπτωση. Η τιμή του είναι απίστευτη.

Τα τζιν παντελόνια είναι ένα κλασικό κομμάτι για την γυναίκεια γκαρνταρόμπα, το οποίο μπορεί να φορεθεί παντού και με πολλούς τρόπους, αλλά και χρώματα. Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και μπορείς να δημιουργήσεις μαζί του μοναδικές εμφανίσεις για τις εξόδους σου.

Ωστόσο, για κάθε εμφάνιση ένα τζιν παντελόνι πρέπει να φορεθεί με την κατάλληλη, μπλούζα η πουκάμισο, ανάλογα πάντα με την περίσταση που έχεις να παρευρεθείς. Όπως και με τα κατάλληλα παπούτσια. Για αυτό και παρακάτω σου βρήκα μερικούς τρόπους για να το συνδυάσεις.

Το συγκεκριμένο τζιν παντελόνι από τα Zara είναι απίστευτο, όχι μόνο στο στιλ του αλλά και στην τιμή του, αφού έχει πέσει η μισή.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι των Zara

ΤΖΙΝ SLIM BOYFRIEND CALIFORNIA BLUE - Από 39,95 μόνο με 19,99

Zara California blue τζιν παντελόνι

Αν θέλεις να φορέσεις το συγκεκριμένο παντελόνι και να δώσεις ένα πιο stylish ύφος, φόρεσε το με αυτά τα διάφανα mules που θα βρεις στην νέα συλλογή των Zara.

Πως να συνδυάσεις το boyfriend California blue τζιν σου από τα Zara που βρίσκεται σε έκπτωση

  • Για ένα casual outfit μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό ή μαύρο top με flat παπούτσια. Για το καλοκαίρι διάλεξε ίσια πέδιλα και μια crossbody τσάντα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ. Επίσης πρέπει να δώσεις σημασία στο μήκος της μπλούζας για να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα.
  • Για πιο girly περιπτώσεις μπορείς πάλι να διαλέξεις ένα απλό top αλλά να το συνδυάσεις με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Ένα τζιν με πολλά σκισίματα θα δώσει έμφαση στην εμφάνιση σου, χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Σ’ αυτή την περίπτωση το tip είναι να βάλεις την μπλούζα λίγο μέσα από το παντελόνι για να δώσεις ένα loose ύφος.
  • Για τις σοφιστικές περίπτωση μπορείς να επιλέξεις μία μπλούζα με V ή ακόμα και ένα πουκάμισο. Για να δώσεις ακόμα πιο chic λάμψη, βάλε μέσα από το παντελόνι την μπλούζα ή το πουκάμισο και συνδύασε το με μια ζώνη.
TAGS