Έργο τέχνης αυτά τα διάφανα mules από τα ZARA

Το απόλυτο trend της σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έργο τέχνης αυτά τα διάφανα mules από τα ZARA

Αυτά τα πανέμορφα διάφανα mules που βρήκαμε στο online κατάστημα του ZARA, είναι χωρίς αμφιβολία σαν έργο τέχνης και πρέπει σε κάθε περίπτωση να τα κάνεις δικά σου και να τα προσθέσεις στην καλοκαιρινή συλλογή σου για φέτος.

Τα mules αποτελούν χωρίς αμφιβολία την τάση της σεζόν και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσεις από την συλλογή σου μιας και αποτελούν το παπούτσι που χρειάζεσαι σε κάθε περίπτωση.

Πόσο μάλλον τα διάφανα βινύλ mules που είναι και η μεγάλη αδυναμία της Kim Kardashian, και δείχνουν να ξεπουλάνε με το που εμφανίζονται στα ράφια των καταστημάτων.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store του ZARA, βρήκαμε τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα δύο μίνι φλοράλ φορέματα που θα αγαπήσεις φέτος το καλοκαίρι.

Τα συγκεκριμένα mules μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αποτελούν ένα must παπούτσι για τη συλλογή σου.

mules zara

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή τους μιας και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με κάτω από 30 ευρώ, αφού κοστίζει 29,90€. Θα τα βρεις εδώ.

Φόρεσε τα διάφανα mules με την πιο στιλάτη τσάντα από τα ZARA

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα mules που σου προτείναμε από ένα ντύσιμο σε γήινους τόνους και μία μπεζ τσάντα που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Μη χάνεις λοιπόν καθόλου χρόνο και τρέξε να την κάνεις δική σου.

μπεζ τσάντα zara

Πρόκειται για ένα αντικείμενο πασπαρτού που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 22,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS