2 σετ μαγιό για το καλοκαίρι από τα Oysho σε τιμές σοκ - Θα σε κοιτάνε όλοι

Πρέπει να τα δοκιμάσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
2 σετ μαγιό για το καλοκαίρι από τα Oysho σε τιμές σοκ - Θα σε κοιτάνε όλοι

2 σετ μαγιό για το καλοκαίρι από τα Oysho για να σε κοιτάει όλη η παραλία, σε τιμές σοκ. Εντυπωσιακά και καυτά χωρίς να είναι προκλητικά, αν τα επιλέξεις θα τραβήξεις σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω σου χωρίς αμφιβολίες.

Ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να ζεσταίνει και η σκέψη της παραλίας έχει ήδη μπει στο μυαλό μας! Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα για την πρώτη μας βουτιά, αρχίσαμε να ψάχνουμε μαγιό και τι θα φορέσουμε φέτος.

Στα Oysho βρήκαμε δυο ζευγάρια που πραγματικά αν τα αγοράσεις, θα τραβήξεις τα βλέμματα όλης της παραλίας.

Αισθησιακά χωρίς να είναι προκλητικά, ενώ είναι και αρκετά οικονομικά σετάκια.

Τοπ χάλκινο

17.99 €

 2 σετ μαγιό Oysho

Σουτιέν-μπουστάκι μπικίνι με ντεκολτέ V, αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στην πλάτη και ρυθμιζόμενες τιράντες. Ύφασμα ottoman στο χρώμα του χαλκού με μεταλλική λεπτομέρεια.

Αυτό το ρούχο έχει ιδιαίτερες ανάγκες, γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να το πλένετε ξεχωριστά στο χέρι με κρύο νερό. Δείξτε του φροντίδα.

Θα το βρεις εδώ

Το μπικίνι θα το βρεις εδώ

Κλασικό σλιπ λάμψεις

 2 σετ μαγιό Oysho τιμές σοκ

12.99 €

Κλασικό σλιπ μπικίνι με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Πλεκτό ύφασμα με λάμψεις.

Θα το βρεις εδώ

Έρωτας είναι και αυτό το νέο μαγιό των Oysho, καθώς η απόχρωσή του θα τους "πεθάνει" όλους, μιας και είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Ποια η μόδα στα μαγιό για το 2020

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Ασχέτως λοιπόν με το σχέδιο τους, τα μαύρα bikini θα είναι must.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα θα φορεθούν οι ανοιχτοί / έντονοι τόνοι του χαρούμενου και θερμού αυτού χρώματος που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες.

Λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις

Για όσες λατρεύουν τις λαμπερές εμφανίσεις ακόμη και στη θάλασσα, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μαγιό του 2020 είναι η απόλυτη επιλογή. Τραβούν την προσοχή και κάνουν κάθε γυναίκα εκθαμβωτική, καθώς ο ήλιος αντανακλά στο μαγιό της.

TAGS