Ξεπουλάει αυτό το κόκκινο μίνι φόρεμα από τη νέα συλλογή του BSB

Πρέπει να το έχεις στη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεπουλάει αυτό το κόκκινο μίνι φόρεμα από τη νέα συλλογή του BSB

Αυτό το υπέροχο μίνι κόκκινο φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του BSB, αποτελεί το νούμερο ένα στα trends του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο, ξεπουλάει σαν τρελό, αφού είναι το ρούχο που θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι γυναίκες.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε στα σπίτια μας και να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας και όλα εκείνα που μας ευχαριστούν, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι το πρόγραμμά μας ανενόχλητοι.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store, μπορέσαμε να βρούμε μερικά μοναδικά κομμάτια που θα δώσουν άλλον αέρα στην ντουλάπα σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το λευκό φόρεμα με κομμένους ώμους.

Το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε, είναι ιδανικό για τις πιο γκράντε εμφανίσεις και μπορείς να το φορέσεις στις βραδινές σου εξόδους για να εντυπωσιάσεις κι εσύ με την εμφάνισή σου.

Κόκκινο φόρεμα BSB

To φόρεμα αυτό που σου προτείνουμε και πλέον μπορείς να το αποκτήσεις από 89,90€, μόνο με 62,90€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Συμπλήρωσε το look σου με μία διακριτική λεπτή χρυσή ζώνη από τα BSB

Αν θέλεις να βάλεις ένα στοιχείο στο ντύσιμό σου με το οποίο θα μπορέσεις να εντυπωσιάσεις, τότε θα πρέπει να κάνεις δική σου αυτή την πολύ διακριτική και όμορφη ζώνη από τα BSB.

Απλή, χρυσή και λεπτή, ιδανική για τις περισσότερες εμφανίσεις σου, πρόκειται για το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

χρυσή ζώνη BSB

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή της, μιας και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 16,90€. Θα τη βρεις εδώ.

TAGS