Σε έκπτωση στα Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα - Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Δεν θα θέλεις να το βγάζεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε έκπτωση στα Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα - Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα για φέτος θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Βρίσκεται σε απίστευτη έκπτωση, αφού κοστίζει κάτω από 20 €. Συνδυάζεται εύκολα με όλα και φοριέται επίσης, όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο καιρός έχει φτιάξει και ήρθε η ώρα τώρα που έγινε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας να βάλουμε τα φλοράλ φορέματα μας και να κάνουμε την βόλτα μας δίπλα από την παραλία. Προσοχή ωστόσο, αφού πρέπει πάντα να τηρούμε τα μέτρα προστασίας της υγείας μας από τον κορωνοϊό.

Αν ωστόσο, δεν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα φλοράλ φόρεμα σου βρήκαμε το καλύτερο και πιο ανοιξιάτικο από τα Stradivarius. Βρίσκεται σε έκπτωση και ξεπουλάει σαν τρελό, οπότε πρέπει να τρέξετε να το αγοράσετε αν θέλετε να το προλάβετε.

Είναι σε μήκος μίνι, με φουσκωτά μανίκια, εκρού και γεμάτο λουλούδια σε στενή γραμμή. Η αρχική του τιμή ήταν 25,99 €, ωστόσο με την έκπτωση θα το βρεις μόνο με 18,19 €.

Μίνι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη - Μόνο με 18,19 € από 25,99 €

Stradivarius ανοιξιάτικο φόρεμα me 20 ευρώ

Σε έκπτωση βρίσκονται ωστόσο, και τρία μπλουζάκια με t-shirt που θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Ξεπουλάνε σαν τρελά από το διαδικτυακό κατάστημα τους.

Συνδύασε το ανοιξιάτικο φόρεμα του Stradivarius που βρίσκεται σε έκπτωση με αυτά τα μπεζ μοκασίνια που είναι must have

Τα μοκασίνια έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μόδα τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες fashion blogger και influencers έχουμε δει να τα φοράνε. Στα Stradivarius θα βρεις ένα απίστευτο ζευγάρι slingback σε εκρού χρώμα το οποίο ξεπούλησε και έρχεται ξανά. Ωστόσο, πρόλαβε το πριν εξαντληθεί και πάλι.

Τα μοκασίνια ή loafers όπως θα τα ακούσεις έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι των γυναικών. Στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική, τα φοράνε καθημερινά σε διάφορες περιστάσεις. Ενώ το συγκεκριμένο στιλ που θα δεις παρακάτω, το φοράνε ακόμη και οι άντρες.

Αυτά είναι τα slingback εκρού μοκασίνια των Stradivarius

Καπιτονέ slingback μοκασίνια με αγκράφα - 25,99 €

Stradivarius εκρού slingback μοκασίνια