Κάτω από 50 ευρώ έπεσε η τιμή της πιο γλιτεράτης δαντελένιας μπλούζας των BSB

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτω από 50 ευρώ έπεσε η τιμή της πιο γλιτεράτης δαντελένιας μπλούζας των BSB

Σε αυτή την γκλιτεράτη δαντελένια μπλούζα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB η τιμή της έπεσε κάτω από τα 50 €. Είναι ότι πιο σικάτη και αισθησιακή για τις βραδινές σου πιο επίσημες εμφανίσεις. Μαζί της θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου.

Δώσε έναν άλλο αέρα πιο σικάτο στην εμφάνιση σου, φορώντας απλά μόνο μια μαύρη μπλούζα με απίστευτες και συνδυάζοντας της με το αγαπημένο σου παντελόνι ή τζιν. Ενώ μπορείς ακόμη να την φορέσεις και με την αγαπημένη σου στενή φούστα.

Η συγκεκριμένη που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των BSB είναι άκρως εντυπωσιακή και σικάτη. Είναι η περισσότερη με διαφάνειες, ενώ είναι και γεμάτη γκλίτερ. Σου προτείνω να την συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν, μια λαμπερή αλλά σε nude χρώματα σκιά και είσαι έτοιμη όταν ανοίξουν τα καταστήματα να τους τρελάνεις όλους.

Μπλούζα με δαντέλα και glitter - Από 69,90 € μόνο με 48,90 €

Πρόκειται για την μακρυμάνικη μπλούζα με δαντέλα, ψηλή λαιμόκοψη με κουμπιά, με ημιδιαφάνεια που είναι σε κανονική γραμμή.

BSB μπλούζα με γκλίτερ και δαντέλα

Φόρεσε την γκλιτεράτη δαντελένια μπλούζα των BSB με αυτό το μαύρο σορτσάκι και «τρέλανε» κόσμο σε έξοδο σου

Κορίτσια μου στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB θα βρεις το κατάλληλο μαύρο σορτσάκι που μπορεί να φορεθεί Καλοκαίρι, Άνοιξη αλλά και το Χειμώνα πάντα όπως έχουμε πει με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Το συγκεκριμένο, πρέπει όλες να το βάλουμε στην ντουλάπα μας.

Στα BSB υπάρχει το κατάλληλο που αν ψάχνεις για σορτς πρέπει να το βάλεις στην ντουλάπα σου. Είναι στο κατάλληλο μήκος για να φορεθεί και με καλσόν, αλλά και χωρίς, ενώ η λεπτομέρεια που έχει στο πλάι κάνει όλη την διαφορά.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν σορτσ με πλαϊνά φερμουάρ, ξέφτια στο τελείωμα, πεντάτσεπο και μπροστινό κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί.

ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ - €59,90

BSB σορτσάκι

Τσέκαρε ωστόσο και αυτή την τζιν φούστα! Τα σπάει!

TAGS