Πανικός για ένα πέδιλο στο e-shop των Oysho - Για ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες

Είναι λευκό με αγκράφες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανικός για ένα πέδιλο στο e-shop των Oysho - Για ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες

Αυτό το πέδιλο που θα βρεις στο e-shop των Oysho προκαλεί πανικό. Είναι για ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες δίπλα από τη θάλασσα και όχι μόνο. Παρακάτω μπορείς να δεις και έναν τρόπο για να το συνδυάσεις και να το φορέσεις και στην παραλία.

Είναι πολύ άνετα με εργονομική σόδα και η λεπτομέρεια που έχει στο πάνω μέρος είναι και αυτό που το κάνει διαφορετικό. Συγκεκριμένα, έχει δυο αγκράφες σε χρυσό χρώμα. Το πέδιλο είναι σε λευκό χρώμα κάτι που το κάνει πολύ εύκολο να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα που σου αρέσουν.

Τώρα που φτάνει σιγά - σιγά το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος να αγοράσεις ένα ζευγάρι πέδιλα. Εκτός των κλασικών με σχέδιο, μπορείς να αγοράσεις και τα τύπου παντοφλέ αφού μπορούν να συνδυαστούν πιο εύκολα. Με τζιν, φούστες, αλλά και φορέματα, όπως και μέσα στο σπίτι.

Πέδιλο με αγκράφες - 27.99 €

Πέδιλο με εργονομική σόλα. Λεπτομέρεια με δύο αγκράφες στο πάνω μέρος. Ύψος σόλας: 3 cm

Oysho πέδιλα

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως οι τιμές έχουν πέσει στα πατώματα σε αυτά τα 2 sneakers από τα Oysho. Αυτά τα sneakers που είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου βόλτες ακόμα και το καλοκαίρι.

Φόρεσε τα πέδιλα από το e-shop των Oysho με αυτό το χακί μαγιό λάμψης και είσαι έτοιμη για παραλία

Τρέλανε τους όλους φέτος το καλοκαίρι με το μαγιό που θα βρεις στις νέες αφίξεις των Oysho. Είναι σε χακί χρώμα με λάμψεις και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Και αυτό λόγω των cups και της μπανέλας που έχει το σουτιέν μπουστάκι του σετ.

Πρόκειται για το κλασικό σλιπ μπικίνι με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα με πλεκτό ύφασμα με λάμψεις, αλλά και το σουτιέν μπουστάκι μα αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από επίσης, ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Μπορεί να ρυθμιστεί στην πλάτη με τιράντες.

Κλασικό σλιπ λάμψεις - 12.99 € και Σουτιέν-μπουστάκι μπικίνι με λάμψεις - 17.99 €

Oysho χακί μαγιό λάμψεις

Φόρα το χακί μαγιό σου από τα Oysho, το παρεό σου, συνδύασε το με αυτό το απίστευτο αξεσουάρ για τα μαλλιά και είσαι έτοιμη για παραλία μετά την καραντίνα.

TAGS