Εκπτώσεις σοκ στα Pull&Bear - 50% έπεσε η τιμή σε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα

Θα πάθεις πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκπτώσεις σοκ στα Pull&Bear - 50% έπεσε η τιμή σε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα

Στα Pull&Bear θα βρεις εκπτώσεις που είναι σοκ. Μάλιστα, θα πάθεις πάκα με αυτό το φλοράλ μίνι φόρεμα, του οποίου η τιμή έχει πέσει 50%. Θα τη βρεις συγκεκριμένα, κάτω από 13 € και θα το ερωτευτείς για αυτές τις ημέρες της Άνοιξης.

Το συγκεκριμένο φόρμα λοιπόν, είναι γεμάτο λουλούδια και «μυρίζει» Άνοιξη. Τα φλοράλ φορέματα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο.και οι γυναίκες τα φοράνε σε καθημερινή βάση με ότι παπούτσι θελήσουν. Ο πιο απίστευτο συνδυασμός, είναι να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers.

Συγκεκριμένα, εγώ θα σου πρότεινα το φλοράλ φόρεμα των Pull&Bear να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers και με μια ψηλή λευκή κάλτσα. Για το μακιγιάζ σου να επιλέξεις γήινους τόνους σε nude αποχρώσεις. Στους ώμους σου ρίξει ένα leather jacket αν έχει έξω ψύχρα και ολοκλήρωσε το look σου με μια μικρή μαύρη τσάντα χιαστή και τα γυαλιά ηλίου σου. Και είναι έτοιμη!

Κρουαζέ φλοράλ φόρεμα - Από 25.99 € μόνο με 12.99 €

Pull&Bear έκπτωση σε φλοράλ φόρεμα

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την πανέμορφη πράσινη φούστα που είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

50% έπεσε η τιμή εκτός του φλοράλ φορέματος και σε αυτό το mom τζιν παντελόνι στα Pull&Bear

Στα πατώματα έχει πέσει η τιμή αυτού του τζιν παντελονιού που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear. Στην κατηγορία με προσφορές, θα βρεις εκπτώσεις έως και -50%. Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Μπορείς να το αγοράσεις και online με λίγες μόνο κινήσεις και να έρθει κατευθείαν έξω από την πόρτα σου. Αφού, τα εμπορικά καταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες είναι ακόμη κλειστές και δεν μπορείς να κάνεις αυτοπροσώπως τις αγορές σου.

Αυτό είναι το mom fit παντελόνι των Pull&Bear

Τζιν παντελόνι mom fit με μπροστινές πιέτες - Από 29.99 € μόνο με 14.99 €

Pull&Bear -50% εκπτώσεις mom fit παντελόνι

TAGS